Dlkzz Balpetegii canım erkeklerde pek yanılma payı olmuyor çıkıntısı olduğu icin. Direkt görülüyor. Ama kız denilip de erkek çıkabiliyor. Kız da yanılma payı daha yüksek.
Minikyolculuk Balpetegii benim oldu 8 ay boyunca erkek denildi üstelik detaylı usg çektirmiştim son ay doktoru değiştirdim başka bir hastaneye gittiğim de kızım olacağını öğrendim şuan 8 günlük bir kızım var
mavimsiiii Balpetegii evet benim 17 haftalığa kadar erkek denildi sonra kız çıktı şuan 37 haftalığız kız
Balpetegii Minikyolculuk aaaa cok enteresan gercekten hic mi farketmemisler ya detayli usgde anlasiliyor aslinda cok sasirdim
Ummu_gulsevinc Minikyolculuk gercektenmi renkli ugsde yanılma payı yoktur deniliyor nasıl anlamadılar acaba
gzlannesi 12 de oğlan dedi doktorum başka doktora 17 de kontrol için gittim kız ama emin olamdım çıkıntı var gibi dedi biraz daha büyüsün dedi şimdi kendi doktorumun gününü bekliyorum
Hdy1344 mavimsiiii 17 haftalığım bende doktor tahminini söyledi ama emin olamadı 1 ay sonra tekrar gel dedi . Hareketli olduğu için pek görülmedi
Gamzekozgur mavimsiiii peki yüzde kaç erkek dendi ,banada %80 erkek dendi amaa ben kız hissediyorum 🤔
zeyynneep06 mavimsiiii bana da erkek denildi ultrasonda ben bile görüyorum cinsiyetini siz de görmüş müydünüz ? Öyleyken mi değişti yoksa ilk erkek dendiğinde ihtimal miydi?
mavimsiiii Balpetegii yok çıkıntı olarak göstermedi bacak arasına bakmadan yorumladı 17 haftalık olunca bebeğin bacak arası acıktı kız olduğunu söyledi
Papatyarslan Balpetegii eveet hemde kesin dedi maviş maviş kıyafetler alcam dedim al dedi iyi ki doktorumu değiştirmişim yoksa inanmaya devam edicektim o doktora
Gamzekozgur Papatyarslan peki yüzde kaç erkek kendi size ? Banada erkek kendi ama kalbim bı umut kız istiyor 😞
Balpetegii bende de burda gosterdi cikinti var erkek olabilir diye sizinde bu sekilde miydi Prensesmelek Papatyarslan