Gamzekozgur Papatyarslan peki gebeliginiz nasıl geçiyor belirtiler neler ben çok tatlı seviyorum bebek sol tarafta mesela , iştahım çok açılmış yemek yerken bile açıkiyorun mide bulantım yok ama sabah bulantıları oluyormuş kızlarda bende yok ama 🤦🏻♀️
Papatyarslan Gamzekozgur normalde herşeyden tiksinen koklayarak yiyen midesi bulanıp kusan bir insanım ama hamileliğimde ne mide bulantım ne kusmam oldu aşırı rahat bir hamilelik geçiriyorum çok şükür dönemsel baş ağrılarım oluyor,aşırı uyku isteğim var ☺️ ama tatlı seven biri olarak aşırı ekşi turşu tüketiyorum kavanoz kavonoz🤦🏼♀️ evet benimde solda bu arada☺️
Dlkzz Balpetegii o haftalarda yanılma payı olur canım. Zaten ihtimal söylerler ama kesin 16 da belli olur. Ben 17. Haftamda öğrendim oğlum olacağını o yüzden erkelerde pek yanılma olmuyor dedim. Erkenden söylenilen cinsiyetlerde yanılma payı yüksek erkek de olsa.
Gamzekozgur mavimsiiii kaçıncı haftada söyledi banada %80 dedi hatta pipisi gibi birşey gösterdi ama bilemiyorum içim bı tuaf acaba çok mu kıza ümitlendim şuan sanki kız olacak gibi geliyor 🫣🤦🏻♀️
mavimsiiii Gamzekozgur yok benim hiç pipi felan göstermedi baktı erkek dedi ama bacak arasını görmeden 17 haftaya gelince kız dedi
Gamzekozgur Papatyarslan Allah var benim gönlüm kızdan yana inşallah sizin gibi olur bende çok istiyorum çok rahat gebelik geçiriyorum öyle soz ettikleri gibi kızlarda mide bulantısı çok oluyormuş filan bende hiç yok 🤦🏻♀️ yani %80 erkek dediler ama inşallah yanlış çıkar kalbim kız istiyor öyle hissettim çünkü 2 hafta sonra detaylıya girecem 🌸
Nazli777 Balpetegii ilk gebeliğimde 1 yil önce 11.6 kiz 12.4 erkek 2ci gebeliğim şimdi 32.3 olduk 11.4 erkek 20.2 kiz 28.4 erkek ))) Bahtimdan her iki gebelikte yanilma oldu
Azrayavuz ![] https://mutluresim.com/images/2022/11/12/mJkT9.jpg(https://) Banada bakabilir misiniiz 12+6 teşekkür ederim ❤️
Papatyarslan Gamzekozgur hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre versin🙏🏻🤗 bende detaylıdan çok korkuyorum değişir diye dua ediyorum hergün ☺️☺️
Ummu_gulsevinc Minikyolculuk gercektenmi renkli ugsde yanılma payı yoktur deniliyor nasıl anlamadılar acaba
Minikyolculuk Ummu_gulsevinc sanırım benim doktorlarım bi tuhaftı normal usg anlarım hadi ama detaylıda nasıl böyle bir yanılma yaşattılar inanın bilmiyorum
Eda06 zilhan aşgo pipi gösterdiği yani erkek denildiği zamanın ulttasonu var mı banada 12 de kız denildi 16 da erkek. Bi tane oğlum var gönlüm nedense hep kızdan yana 🙃 tabi önceliği sağlık ve hayırlı evlat.