Zln2152 Esra34216 evet kuzum direk özele gittim meğer yavrum 6. Haftadan beri kesedeymiş o doktor neden göremedi bilmiyorum ona kalsa kürtaj yapacaktım
Meliko Yenigelin5206 senin de geç döllenme olabilir bi kadın doğuma görün canım inşallah istiyorsan hamilesindir
Sulemsiii Kan değerim 187 Kan değerim 680 Şimdi 7+6 günlük hamileyim şükürler olsun kalp atışını da duyduk Rabbim herkesin evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🥰
Tubammtekin Esra34216 ben birkere kan verdim dahada istenmedi iki hafta sonra kontrole çağırdı doktor
anayimbenanaaa Adetim 2 gün gecikmişti 1236 çıkmıştı ardından iki gün sonra aynı saatte tekrar kan verdim 4030 çıkmıştı. Ultrasona göre 5 hafta 1 günlüğüm haftaya tekrar çağırdı doktorum kalp atışını duyacağız inşallah 🙏🏻☺️
duu Alimenur canım benimde gecikmemim 6. Gününde kan değerim 1682 çıktı ben yine de yarında vericem birde keseye baktıracağız.Sizin bu değerde alttan muayenemi ile gördüler normal ultrasyonda mı
Alimenur duu ya şey zaten ben kanı verdikten 2 hafta sonra gittim ultrasona onda da direk gözüktğ zaten
Eldgrn Uhuvvet yok canım doktorum adet tarihimi duzenledi 3 Mayıstı 18 Mayıs oldu şimdi günü gününe gidiyoruz