Mrvrl38 Bende aynı durumdayım 37+6 arada bir bıçak saplanır gibi bir ağrı girip çıkıyor düzenli olmadığı için hastaneye gitmedim yarın doktor kontrolüm var çatı muayenesi olabilir bakalim hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
rabiacander Mrvrl38 amın insallh canım benım aynı gün aynı haftadayız. İnş çatı muayenesıde güzel geçer ya en çok merak ettıgım şey çatı muayenesı
EzgiCafer rabiacander evet karnımı seviyo konuşuyo daha 3 yaşında inşallah doğduktan sonrada kıskanma olayı filan olmaz
rabiacander EzgiCafer inşallh canım inşallh ne güzel bı duygu ya hayırlısyla bızzde kucagımıza alsaydık
Sevim2211 rabiacander Benim 3-4 gündür mide yanmaları başladı acı hiç yemiyorum ama anlamadım başlarda olmamıştı hiç son hafta da neden oluyor onu çözemedim
rabiacander Sevim2211 bebek saclanınca olur derler canım . Bende dıyorum o zaman benımkı kel doğacak hıc yanmadı çünkü:) ben acı çok yıyordum
Ebru_cekin06 rabiacander 36 haftaliz doktorum doğum haftasindasin dedi dün doguruyorum nerdeyse dedim baya bi sanci cektim 2 sefer duzensiz bakalim bekliyoruz pazartesi kontrolümuz var
rabiacander Ebru_cekin06 hadı inşallh hayırlı haberlerle gel canım. Evet 36 dan sonrası doğum oluyor ama sabırsız olan gelıyo ne güzel annesine benımkı daha beklemeye nıyetlı :)
Ebru_cekin06 rabiacander amin canim herkese Allah’ım hayırlı doğumlar nasip etsin seninde akimtilarin varmi canım ya
Sumeyyeabdi rabiacander evet canim artik haftada bir çağırıyor haftaya cuma günü gideceğim yine olur dedi artik doktor
rabiacander Sumeyyeabdi özele mı gıdıyorsun devlet mı canım. Benım doktor hıc şu gün gel demiyor kıme sorsam haftada bır yada 15 günde bır gıdıyo ya
rabiacander Sevim2211 aynen canım yaz bende çok merak edıyorum nasıl gelecek benımkı bende doğum yapar saclı olursa yazarım sana 😀
rabiacander Ebru_cekin06 benım akıntım çok yok canım arada oluyor önceden vardı kesildi nıe böyle oldu anlamadım
rabiacander Mrvrl38 korkmakta cekınsekte basımıza gelıcek canım mecbur atlatmamız lazım bu doğumu inşallh kolay olur bızım ıcın
A_cemilik DilanK aynııı ben. Kasılmam ve afet sancısı gibi sancılarım oluyor ama doktora gidince geçiyor anlamadım ben de :)