Sumeyyeabdi rabiacander sağlıcakla zamaninda gelsinler inslalah annemler memleketten gelecek babamla 37de gelsinler o zaman nolur nolmaz demi canım 38de alırım dediydi sezeryana doktorum
rabiacander Sumeyyeabdi evet canım gelsınler tabı artık zmanın gelmıs annenın destegı çok onemlı benım de annem gelcek inşallh
Sevim2211 rabiacander çok az kalmış ☺️ aramızda 5gün var hayırlısıyla gelsinler sağlıkla alalım kucaklarımıza
rabiacander Ebru_cekin06 benım akıntım çok yok canım arada oluyor önceden vardı kesildi nıe böyle oldu anlamadım
rabiacander Mrvrl38 korkmakta cekınsekte basımıza gelıcek canım mecbur atlatmamız lazım bu doğumu inşallh kolay olur bızım ıcın
Sumeyyeabdi rabiacander ya öyle mi keske onemseler burdada 2 doktor varmış biri suriyeluye bakıyor muş digeirede sezeryan dogum yapmıyor mus erdemliye yönlendiyoriz hastaları dediydi
Sumeyyeabdi rabiacander makineye çamaşır koydum hafif ağrılarım oldu kiz eğildiydim tedirgin oldum böyle olunca kıyafetini bugün utuleyimde koyayim valize. Evet canim iyiki varlar 🥰
rabiacander Ebru_cekin06 ay bende nıe yok ya gelsın de onunla oynayayım artık ıstıyorum vallahı o kadar ozledım kı
rabiacander Sumeyyeabdi aynen canım hazırla koy ben 35 de hazırlamıstım herseyını ama ne gelen var ne gıden
rabiacander Sumeyyeabdi ay gıdıyorum zaten haftam gelmıs bebek kanala gırmısmı yada başka bısey bı nts sokuyo sancına bakıyor tamm bıde ultrasonda bebeğe bakıyo o kadar