rabiacander BusraBerktas aynen canım benımkı de bazen kendını dınlenmeye alıyor bazen de çok yoruyor keşke doğsa da beraber yorulsak😀 normal doğum mu senınde
BusraBerktas rabiacander ilk doğumum olacak inşallah şuanda normal gözüküyor ama bakalım son anda Bi aksilik olmazsa senin 2.herhalde
EzgiCafer rabiacander evet karnımı seviyo konuşuyo daha 3 yaşında inşallah doğduktan sonrada kıskanma olayı filan olmaz
rabiacander BusraBerktas yok cabım benım benım de ilk normal görünüyor aynı senınkı gıbı ama insallh bı aksılık olmaz da normal doğum yaparız
aslilayloy 37+5 im bazen ara ara adet sancısı gibi hissediyorum sanki belimi üşütmüş gibi sancı böyle bir şey mi acaba biraz sonra hemen geçiyor 🥲
rabiacander aslilayloy evet canım arastırmalarıma göre öyle öyle başlıyormuş sancılar hayırlı gelsınler insallh ya
krahzl rabiacander Bugün tam 38 haftalık olduk daha yeni başladı ara sıra ağrı oluyor bir de ayağa kalkınca yürüyünce baskı gibi ağrı oluyor kasıklarımda bakalım hayırlısı ilk çocuğum olduğu için yalancı sancılar mı yoksa büyüdüğü için mi böyle oluyor bilmiyorum
rabiacander krahzl benımde ilk çocuk canım bızde yarın tam 38 oluyoruz insallh benımde çok yorulduğum zaman çok agrı oluyo alt tarafa agırlık oluyo
Slaaa34 rabiacander gündüz bunu yazdım ama yaklaşık bir saatir karnımın alt kısmına ağrı giriyor ve bebek aşırı sertleşiyor karnımda. Ağrı yapıyor hareket ettikçe sertleştikçe
rabiacander Slaaa34 sancılarını takıp et canım belkı bebıs gelıyor olabılır ama duzensız sancılarsa yalancı sancılardır
Sevim2211 rabiacander Toplanmaları arttı benimde 37+1 olacağım 5 dakika sonra. Ama nedense 3 gündür sürekli mide yanmaları yaşıyorum aranızda yaşayan var mı. Bugün nstye girdim düzensiz hafif sancılar çıktı.
rabiacander Sevim2211 benımde toplanmaları 36 da olmuştu ama daha sonra gectı sımdı ara ara oluyor bazen mıgde yanmam hıc olmadı acı yemedıgım sürece
Sumeyyeabdi rabiacander evet canim artik haftada bir çağırıyor haftaya cuma günü gideceğim yine olur dedi artik doktor
Sumeyyeabdi rabiacander sağlıcakla zamaninda gelsinler inslalah annemler memleketten gelecek babamla 37de gelsinler o zaman nolur nolmaz demi canım 38de alırım dediydi sezeryana doktorum
Sevim2211 rabiacander Benim 3-4 gündür mide yanmaları başladı acı hiç yemiyorum ama anlamadım başlarda olmamıştı hiç son hafta da neden oluyor onu çözemedim