seyma9188 efeninannesiii_ Yok valla yiyorum başlarda çok iştahsızlık,kusma,bulantı oldu 6 kg verdim.19 dan sonra kilo almaya başladım ama yine çok iştahlı değilim.😅
123oyku Ben 69 gebe kaldım 66 düştüm bulantı halsizlik benim gibi olan varmi şimdi 13+1 olduk 67 olmusum
efeninannesiii_ Prenses34_annesi yok bacım yok sonra da emziriyorum süt olsun der ben yine yerim gibime geliyor alıştım artık 😂😂😂
efeninannesiii_ Ebrar_65 sizden beslenme programı isticem artık ne yiyorsanız bende öyle besleniyim belki almam çok 😂 o 4 kilo benim 1 aylık aldığım ya 😂
Prenses34_annesi efeninannesiii_ ahahahahah Allah iyiliğini versin ya napak artık tombul tombul gezeriz 😂
Ebrar_65 efeninannesiii_ canım bulantı kusma benim beslenme programım oldu 😂 bel fıtığım olduğu için dikkat ediyorum ben elimden geldiğince 7 den sonra yemek yememeye çalışıyorum meyve ağırlıklı olarak çalışıyorum canım benim muz tok tutuyorum
11secil efeninannesiii_ 9 ayda 20 kilo aldım doğumdan sonra 45 günde 16 kilo gitti😅😁Çokta düşünmeyin kiloları çabucak gidiyor zaten🌸🤍
efeninannesiii_ btllsk canım benim ya hayatın tadını aldın ama dimi ben yaşamıyormuşum yemek yemenin güzelliğini anladım resmen 😂😂❤️
btllsk efeninannesiii_ Kesinlikle hayatın tadını aldım doya doya yiyorum sürekli 😂Ben hep diyet yapardım sürekli kontrollü yerdim şimdi saldım umrumda bile değil kilo almak 😂