efeninannesiii_ Aleynaerayy22 amiiin inşallah canım benim ❤️ benim tosun da aynı babası sağolsun yüzünü net gördük bugün 😂
efeninannesiii_ Aleynaerayy22 morelim bozulmadı değil 😂 ahhahaha biz taşıyoruz hiç bişeyi bana benzemiyor ya 😂
efeninannesiii_ zuhaall ay doktora hiç söylemedim sadece akşamdan akşama olduğu için unuttum bugün. Ben halaa aşırı heyecan yapıyorum kontrole girince ya aklımdaki herşeyi unutuyorumm not almam gerekiyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
zuhaall efeninannesiii_ ben gaz sancım varken çok korkmuştum gece acile gitmiştim bir şey çıkmadı ama hala sancı içinde kıvranıyordum sonra kendi doktoruma gittim öylelikle ilaç vermiş oldu bana
Aleynaerayy22 efeninannesiii_ ayy yok ogluşumun burnu aynı ben fındık burunlum 😍 tek orası benziyo zaten gerisi baba yüz hatları dudakları da biraz dolgun oda ben 😂
mervebeklevic efeninannesiii_ ilk dört ay kustum kg alamadım😂 sonra 2 ay toparlandım gebelik şekeri cıktı sağlıklı besleniyorum diyet yapıyorum ne siskinlik ne ödem bol bol su içiyorum muhtemelen ondan😂😍🧿
efeninannesiii_ Aleynaerayy22 benim oğlan hem yaramaz hem babası 😂😂 belki doğana kadar acır şuram da anneme benzesin der😂🤦🏻♀️
ikibaloglanannesi 26 haftalık hamile benim hala 55 olmam🙈 nedense en çok yanaklarımdan almak istiyorum inşallah alırım🤭. Bebeğin gelişimi iyiyse kiloyu dert etmeyin verilir😇.
Dilaraa23 efeninannesiii_ bana gayet normal geldiniz bende 5. Ayıma giriyorum -7 kg verdim kilo almak isterdim
efeninannesiii_ zuhaall şimdilik hastanelik olmadım şükür ama iyi oldu bunu senden duyduğum en azından korkmam ilaç iyi geldiyse de çok sevindim ❤️
gbdl2023 efeninannesiii_ bende aynıyım malesef 10 gündür iştahım fena açıldı 🙈 sürekli yeme isteği var
Prenses34_annesi efeninannesiii_ bende 6,5 aylığım 58 kiloyum cnm normal yani can tasiyorsun ister istemez yiyorsun takma verirsin azm edersen sogumdan sonra 🥰