efeninannesiii_ Kızlar bugğn kontrole gittim 5 aylığım 6 buçuk kilo almışım normal mi sizce? Biraz fazla yiyorum sanırım 🙄
Aleynaerayy22 efeninannesiii_ normal tabi bende çok yemediğimi sanıyorum ama 12 kilo aldım suana kadar 😂😂
zuhaall efeninannesiii_ aaa bende doktor kontrolüne gittim bugün ve bende 5 aylık hamileyim 😂 bende 5 kilo almışım toplam doktoruma sordum böyle normal iyi dedi bana
efeninannesiii_ zuhaall benimde normal dedi ama ne bileyim bana çok geliyor bide şu şişkinlik ler var ya ondan da olabilir her akşam gaz sancısı öldürüyor 😢 bebişiniz kaç gr olmuş acaba 👶🏻
Aleynaerayy22 efeninannesiii_ vallahi geçen gün artık dedim başlarım tartısına 8 e geldim zaten bakmıyorum artık ne bulursam yiyicem 🤣🤣😂
zuhaall efeninannesiii_ 684 Gr olmuş benim oğlan 😍 bende gaz sancısı yaşadım felaket bir şeydi doktorum bana o yüzden ilaç verdi sancım olunca kullanıyorum doktoruna bu durumdan bahsettin mi hiç birde sizin kaç Gr olmuş bebeğiniz
Aleynaerayy22 efeninannesiii_ Herşey iyi canım çok şükür inşallah seninkide sağlıklıdır bütün bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Allah’ım 🥰
efeninannesiii_ Aleynaerayy22 amiiin inşallah canım benim ❤️ benim tosun da aynı babası sağolsun yüzünü net gördük bugün 😂
efeninannesiii_ zuhaall ay doktora hiç söylemedim sadece akşamdan akşama olduğu için unuttum bugün. Ben halaa aşırı heyecan yapıyorum kontrole girince ya aklımdaki herşeyi unutuyorumm not almam gerekiyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️