melike_33 Qnl kasılma , bel ve kasiklqrim da sancim vardi şuanda da öyleyim kasilmalari magnezyum kullara azaldi şükür ama sancılar devam ediyor kasilmaya magnezyum çok faydalı birde stres yapma cnm üzülme stres yaptıkça daha çok artıyor
Qnl Fatime07 kasılma çok olursa endol iç demlşti bana endol içtim bugün ana gene devam etti endol kesmedi kasılmaları
Ozcankbra Qnl demek ki o zmaan henüz doktorun gerek görmemiştir ilaçlarını dikkatli ve düzenli kullan bol bol istirahat et
Hilaynur Qnl ben 27 haftalıktım ama bebegm beslenememişti ilk gebeligimde 24+4 haftalık dogdu şuan yaşıypr 4 yaşiında h Bir sorunu yok allahın izniyle merak etme tabi Anne karnında nekdar kalırsa okadar iyi
Kk39 Qnl 25 haftalık ikiz doğum yaptım canım ilaçlarla inş dayanırsin onlar etkili oluyor 27 28 haftalık çok bebek vardı kuvezde sıkıntı stres yapma kendine
Kk39 Qnl malesef melek oldular ilaçla çok daha iyi sonuçlar oluyor yani durabildikleri kadar o 1 saat bile onlar için çok iyi Allah büyük siz bol dua edin bende edicem.ins sağlıkla kavusun
bohemianmom Canım bu haftadan sonra bebeğin yaşama şansı erken doğsa bile %85 ile %95 arasında yani korkma. Tabi anne karnında ne kadar kalırsa o kadar iyi ama kendine daha çok stres yapma Allah sağlıklı uzun ömürler versin.
Qnl Kk39 siz neden erken doğum yaptınız acaba çok özür dilerim acınızı tazelemek istemem cevap vermeyebilirsiniz
bohemianmom Qnl Canım benim anne karnında da var risk lütfen olumsuz düşünme bütün dualarım seninle ve minnoşunla 🙏
Miniktirtil Kasılmalar ve sancilarla 3 haftami atlattım ben canım. Suyun gelmezde acikligin falanda olmazsa yakin takiple bi kac hafta daha bekleyebilirsin. Zaten dediğin kadar çok sancin varsa hastaneye yatırıp takip etmeleri gerekir. Sen stres yapma bu durum seni olumsuz etkilemesin
Qnl Miniktirtil sancı ne kadar dedim söylemedi sancı hatrı sayılır var defi sadece ni se adalat verdi günde 3 tane iç gene olursa gene serum yapıyoruz dedi. Normalde 30. Haftada ciğer geliştirici yaparız demişti bugün onu öne çekeriz devam ederse dedi ki sanırım her an doğum olabilir demek mi oluyor bu :(
Miniktirtil Qnl erken doğum olursa diye önlem amaçlı vuruyor bu iyi bisi endişelenme bende erken haftada vuruldum iki doz. Bende senin ilaçtan içtim hatta günde dört kereydi benim. Asıl seni etkileyecek olan stres sen güzel düşün güzel olsun erken doğum düşüncesine girmemeye çalış inan ben ortalarda doğurmiycam bekleyecek bebeklerim diye geziyordum. Ağır iş yapma cogunlukla dinlen sıcak suyla duş alma gerisi taktir i ilahi canım. İnşallah vakti zamanında gelir bebisler 🤲
baby3_ Qnl sancım dakikada bir 50 çıkıyordu hemde 19+4 te çok şükür durdu sizin durumunuz nasıl tam olarak
Gamzegll Qnl tamda o haftada aşırı sancı ile yattım 4 gün doğurdum doğuracam derken 31 haftalık olduk hiç sıkma canını
Qnl Gamzegll hastanede mi yattınız Bnm aşırı bi sancım yok sadece bebek kasılınca alt tarafa baskı oluyor bn hamileliğimi öğrendiğim günden 1 hafta sonra yattım hala yatıyorum 6. Haftaydı sanırım sadece wc ve doktor için kalkıyorum. :(
Kk39 @“Qnl”#p24982287amin Allah razı olsun benim hiçbir sıkıntı belirti yoktu sadece son 2 gün rahimde baskı hissettim ama 2 bebek diye normaldir dedim sonra sancılandım 2 saat içinde 8cm acilmam oldu doğum başlamış meğer yani rahim ağzı açılmasından oldu