Rumuz123456 Qnl 26 haftalık doğum yapıp bebeğini büyüten arkadaşım var ☺️ kötü düşünmeyin sağ salim kucağınıza alın inşallah
Qnl Gamzegll hastanede mi yattınız Bnm aşırı bi sancım yok sadece bebek kasılınca alt tarafa baskı oluyor bn hamileliğimi öğrendiğim günden 1 hafta sonra yattım hala yatıyorum 6. Haftaydı sanırım sadece wc ve doktor için kalkıyorum. :(
baby3_ Qnl hastanede tutmadılarsa durum çok endişelenecek birşey değildir canım. Ben 4 gece yattım. Yani şöyle diyim devam etse çıkarmazlar hastaneden . İkinci gebeliğim ikisinde de oldu ikisinde de serklaj yapıldı. Sürekli bi kasılma sancı 4 cm açıklığım oldu ilk gebeliğim ikizdi 36. Haftada doğumum oldu çok şükür. Şimdi de 24 haftayı bitirdik .
Esra-ik06 Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaallah evlatlarımızı hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah Rabbim cümlemizin evlatlarını korusun bağışlasın amin
Qnl baby3_ hastaneye gitmedim cnm ben doktorumun kliniğine gittim. Geçmezse yatırır sanırım inşallah geçer adalat kullandınız mı siz
baby3_ Qnl ben envai çeşit kullandım . Diazemden tut nidicart prolutun adalat progestan neler neler çok şükür geçirdi
Esmer_02nil Salam men yaptim amma sorunum oldu bebek kakmadi hastenede 29haftada olan bebek vardi kuvezdeydi
melike_33 Qnl kasılma , bel ve kasiklqrim da sancim vardi şuanda da öyleyim kasilmalari magnezyum kullara azaldi şükür ama sancılar devam ediyor kasilmaya magnezyum çok faydalı birde stres yapma cnm üzülme stres yaptıkça daha çok artıyor
Qnl melike_33 magnezyum kullanıyorum günde 2 tane dua ediyorum bebekleri de strese sokmsktan korkuyorum düşünmemeye çalışıyorum onun için :(
Qnl melike_33 kanamam oluyordu bnm hiç bitmedi onun için vajinal yapamıyordum şimdi bıraktırdı progestan zaten
melike_33 Doktoruna bir sor cnm fitil olarak kullansam diye ben baya faydasını gördüm 6 haftadır direniyoruz 😊