Qnl 2/7+2 günlüğüm kasılmalar çok oldu ilaçla durmadı serum adalat tedavisi verildi. Ama sancı çok çıktı bu haftada doğuran var mı bebeği nasıl acaba :(
Paramedik16 Qnl üstte kalsın canım sağlıkla kucağına al inşallah bende 21 haftalık ikizlerime hamileyim 🙏🏻
badempregnant Qnl kasılmalardan kastınız ne oldu magnezyum kullanıyor musunuz bebeğin kilosu çok mu iri acaba
Qnl badempregnant magnezyum günde 2 kere kullanıyorum endol kullanıyorum progestan hem hap olarak alıyorum hem iğne yapıyorum hergün ama gene oluyor
Ozcankbra Qnl 28 haftalık doğum yapanlar var canım stres yapma ciğer geliştirici iğne oldun mu o çok işe yarıyormuş bebekler için inşallah bekleyebildiği kadar bekler bebişler duam sizinle
Qnl Ozcankbra ya çok sağolun hayır ciğer geliştiriciyi yapmadı henüz adalat verdi günde 3 tane gene kesilmezse öyle yapalım dedi
Portakalcicegi Qnl bebekler kaçar kilo canım ciğer geliştirici falan oldun mu ?? Moralini bozma burada yazanlar olmuştu diye hatırlıyorum Allah’tan ümit kesilmez 🙏🙏
Ozcankbra Qnl demek ki o zmaan henüz doktorun gerek görmemiştir ilaçlarını dikkatli ve düzenli kullan bol bol istirahat et
Portakalcicegi Qnl Anladım canımm Rabbim şifalar ve kolaylıklar versin inşaallah 🙏 Umarım henüz gelmezlerr 🙏🙏
Hilaynur Qnl ben 27 haftalıktım ama bebegm beslenememişti ilk gebeligimde 24+4 haftalık dogdu şuan yaşıypr 4 yaşiında h Bir sorunu yok allahın izniyle merak etme tabi Anne karnında nekdar kalırsa okadar iyi
melike_33 Bn 26 hastalığım 20 . Haftadan beri erken doğum riskim var ve sancilqrim devam ediyor 😔 yalnız değilsin cnm evde mi yatıyorsun hastanedemi
edanur44 İlk doğumum 29 haftalık oldu çok şükür oğlum şimdi 4 yaşında ihmal edilmiş rahim kısalığı varmış ondada kimse söylemedi . Şimdi kızıma hamileyim 24.haftamda serklaj oldum suan 27+6yım korkuyorum bende sürekli yatıyorum
Fatime07 Qnl canım korkma inşallah ilaçlarını düzenli kullan stres daha çok etkileyecek seni ilaçlar ile durur sancın sakın kalmaya çalış benim de o haftalarda oluyordu ama şu an 29 haftalığım olmuyor senin sıklığı nasıl sancının ve doktora gittin mi evde misin
Qnl Fatime07 kasılma çok olursa endol iç demlşti bana endol içtim bugün ana gene devam etti endol kesmedi kasılmaları