nez10 BBuseY tey tey 😁 geçmiyor tedavi bebesi bnmkiler 22+3 oldular ama daha 123gün var uygulamaya göre ama ben asla o kadr bekleyeceklerine inanmıyorum 30larıgörsem kalkıp göbek atcam
Kubraakkas Meliha09 Bizim 2 günümüz kaldı korku heyecan sabırsızlık hepsi doruklarda. İnşallah sağlıkla gelir bebeğim 😍❤
KorkuluAnne Hasretaytemur benimde son 18 görünüyor heyecan korku nefes alamama var ilk gebelik oğlum olacak Allah nasip ederse normal doğum istiyorum her şey yolunda olursa inşallah 🙏 kolaylıkla çok güzel geçsin inşallah hepimizin
Hasretaytemur KorkuluAnne yaa benimde oğlum olucak yalancı sancılarım çok fazla oluyor sizde durumlar nasıl 🥺
Hlalcg Meliha09 bizimde aynı şekilde heyecan sürekli var sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız inşallah 🥹💚
Haselba MSultann gecen hafta cati muayenesi olsun korkulacak hic bir sey yok rahat ol hic acitmiyor cok kisa suruyor
Zeynep_yaman Meliha09 bizim son 12 böyle sizi okudukça gözlerim doluyor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah ❤️
1fatime_2003 Mrvgns evet ya hic gecmiyo sabırsızlanıyoruz 8 ay gözledik son 10 gun gözleyemiyoruz gecmiyo hic acaba normal doğumu sezeryen mi olacaqsınız
ikimelekannesii_ Meliha09 Son 29 hem bir an önce doğurmak istiyorum hem de bir tık korku ve heyecan,rabbim sağ salim kucağımıza alabilmeyi nasip etsinn😬🤩❤
Ayse2306 Meliha09 bizim de sok 32 gün görünüyor 🥰 kızım olacak inşallah benim çok heyecanlıyım ilk gebeliğim bakalım neler olacak 👼🏻🫶🏻
Rumeysatr Bilgeszr gerçekten geçiyor mu endişelerin hepsi sürekli bişey olacak mı hissi..son 5 gün ama geleceği yok gibi
Bilgeszr Rumeysatr hepsi geçiyor inan ki bu 3.benim 7 aylık olduk şu ana kadar hep anın tadını cıkardım zorlukları illa ki var ama o kavusma anı ile hepsi geçiyor sadece kucagına alacağın o anı hayal et 🥰🥰👑🌼
emirtosveannesi mavimsiiii insan keşke bir an önce gelse diyor demi ama bide erken doğarsa kuvezde kalırmı korkusu var 🥲
Susammanne ldyarse çok heyecanlı ya sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularımıza belki aynı zamanlarda olur doğumumuz ☺️
ldyarse Susammanne ayy belki aynı zamanda olur kim önce doğurursa çatı muaynesi yaptı 1 cm açıklığım var ama kanala girmemiş kafası sancılarımda var düzensiz kızçeyi bekliycez artık ne zaman gelmek isterse 🥰
KorkuluAnne Hasretaytemur bende hiç bişey yok ya arada çok nadir ağrı oluyor ama çok nadir. Yürüyorum eğilip kalkıyorum ama tık yok yarın kontrol var bakalım ne diyecek doktor