s_sibelcik 19 günümüz kaldı hem heyecanlı hemde korkuyorum ilk doğum olacak normal doğumdan çok korkuyorum o yüzden sezeryan istiyorum
EsraEmirSerdar s_sibelcik bu Zynpmeva cidden zor geçiyor benimde yarın 16 oluyor ama sanki hiç bitmicek gibi 😁
KeremikoBayky Benim 77 ama rüyamda örgü örüyodum annem geldi hadi çabuk ol 40 günün kaldı dedi rüyamın çok etkisnde kaldım erken doğacak gibi hissediyorum
D_Banutoklu Meliha09 Ay maşallah 1 ayınız kalmış sağlıcakla alın bebeğinizi inşallah kucağınıza🥰 Bizim uygulamaya göre 81 günümüz var ama heyecan bazı anlar doruklarda gerçekten doğup aramıza katılsın istiyoruz bir an evvel hayırlısıyla🍀🤍🥹
aynureray 19 gün kaldı 😂 ilk doğum garip bı his de var korku da diyemmm sağlıklı olsun da bnm kızım sefası nibsurcegim güzelliğin cevasini çekerim be 😂
HeyMommy 3prens1prensesmom Allah kurtarsın Elmascımm. Azere kankalar geliyor hadi bakalım 😂😍 Bizimde son 38 gün ama sezeryan olursa tabi 24-25 gün diyelim ☺️
3prens1prensesmom HeyMommy rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah son gun zaman hic gecmiyor 🥲
zilhan Meliha09 benim de uygulamaya göre 48 günüm kaldı ama daha erken doğurucam gibi hissediyorum hep ❤️
ldyarse Susammanne ayy belki aynı zamanda olur kim önce doğurursa çatı muaynesi yaptı 1 cm açıklığım var ama kanala girmemiş kafası sancılarımda var düzensiz kızçeyi bekliycez artık ne zaman gelmek isterse 🥰
Kubrakck2222 Meliha09 140 günümüz var😅 ay ilk öğrendiğimde 200 küsürleri sayıyorduk yarısı gitti çok şükür, rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin biz bekleriz 🥰❤️
Ayse_3434 Meliha09 33 günüm kaldı biran önce gelsin diye kızımı bekliyorum heyecanla ama sanki okadar ay geçti şu son ay geçmiyor gibi
Selinayyy Meliha09 bizimde son 20 günümüz salı günü çatı muayenesi olucam ona göre doğumu planlicak doktorum umarım normal doğuma uygundur ve açıklık vardır çok heyecanlı sağlıcakla gelsin bebişlerimiz🥰🐣