mavimsiiii gul1201 önce iki parmağını sonra 3 tanesiyle muane etti içimde götürüp getirdi acımıyor kesinlikle ben çok korkarak girdim acımıyor o yüzden kasma kendini
Berelfgun Meliha09 benimde 40 gün kaldı çok heycan var zaten bi yokladı kızımız ama korkuda var bende
SonglM son 15 gün heyecan dorukta doktor hareketleri yavaşlayınca gel dio sürekli elim karnımda kaç saatte bir hissetmemiz lazım 🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Kbraemirim_ Meliha09 son 76 güncük rabbim izin verirse hepimize de bir avazda kurtarsin allahim saglikla sihhatle
mavimsiiii Eyluladam15 ❤️😍 inşallah aynı günde doğum etmek nasip olsun sağ salim alalım kucaklarımıza prensesleri
ldyarse Hycnlbklys ben tekirdağ merkezde yaşıyorum özele gidiyorum burda genesis plaza denilen yerde 7-8 doktor var kadın doğum çocuk doktoru diyetisyen falan özel klinik karşısında hastane var orayla anlaşmalı siz nereye gidiyorsunuz devlet özel nerde yaşıyorsunuz
Hycnlbklys ldyarse doğum için ailemin yanına kocaeli iline geldim. Burda medicalpark a gidiyorum çok bi bilgim yada araştırma imkanım olmadı ama şuan için iyi gidiyor umarım sıkıntı yaşamam yaşamayız🙏🏻🙏🏻
Aslcns3 ldyarse Sen doğuracağın yeri bilmiyorsun herhalde canım genesis yaşam ile tartışmalı tüm doğumlar star medica da yapılıyor
taze_anne79 Sevilay21 yaa öyle mi aynıymışiz ☺️Rabbım sağlıkla bir avazda dogurmayi nasip etsin inşallah bakalım doğumlar da denk gelecek mi ☺️☺️
HappyEnd-88 ldyarse geçmiyor şimdi 112 güne düştük 24 haftalık oldu doğum zamanına gelene kadar hergün doğururum heyecandan sanırım 😅🤭
Hycnlbklys ldyarse eşim asker ama bende memurum ikimizde şark görevimizdeyiz😊 eşim nasip olursa doğuma yakım gelicek bulunduğumuz ilde hastane imkanlarını beğenemedim aile yanında komay olur ve imkan fazla diye geldim buralara
Kubra3307 Arkadaşlar yanlış anlamayın ama zor durumda kaldığınız zaman sezeryan düşünseniz iyi olur normal doğum en sağlıklısı diye düşünüyorum ve tavsiye ediyorum çok zor durumda kalmadıktan sonra bence bekleyin yani Allah herkese kolay doğum nasip etsin
Gmz-gmz Elifedikli amin inşallah heycanşı bekleyiş artık hisseymek falan çok güzel içinde hareketlerini inşallah çok sağlıklı mutlu bebekler olurlar 💙💜
Mervece1 mavimsiiii Benimkinin de karın çevresi 2 hafta geriden geliyormuş :( gerçi ben doğru düzgün yemek yemiyorum. Bence de gelsinler ya her anım Nası doğuracağım düşüncesiyle geçiyor
mavimsiiii Mervece1 sağlıklı olsunlar kilo pek gözüme gelmiyor ama hamile kaldığım zaman diyordum 3800 aşağı doğurmam şuan 2800 doğursam iyi o bile yok ama sağlıklı çok şükür rabbim sağ Salim kucaklarımıza almamızı nasip etsin inşallah 🫶🏻❤️