HappyEnd-88 ldyarse geçmiyor şimdi 112 güne düştük 24 haftalık oldu doğum zamanına gelene kadar hergün doğururum heyecandan sanırım 😅🤭
HappyEnd-88 ldyarse benim de ilk gebeliğim senin yine az kalmış hayırla kurtar inşallah canım hayırlısı ile kucağına almak nasip olsun sağ salim☺️🤗
ldyarse HappyEnd-88 ayy inşallah canım Allah seninde kucağına almayı nasip etsin insan her ağrıda acaba noldu falan diyo çalışmıyorsan ver kendini ev işine ben öyle yaptım bol bol kitap okudum yürüdüm 🥰
Hycnlbklys ldyarse eşim asker ama bende memurum ikimizde şark görevimizdeyiz😊 eşim nasip olursa doğuma yakım gelicek bulunduğumuz ilde hastane imkanlarını beğenemedim aile yanında komay olur ve imkan fazla diye geldim buralara
ldyarse Hycnlbklys iyi yapmışsın insan yalnız daha çok korkuyor birde ruhsal olarak daha çöküntüde yalnız hissediyorsun ailen destek olur sana 😊
Selmos- Meliha09 bana da 37 kaldı çok bekledim bebeğimin olmasını şükür nasip oldu ,ama korku sardı nefes egzersizlerine felan bakıyorum ama ama ama işte korkuyu nasıl atlatcm bilmiyorum
Nrgzhn Bugün kontrolüm vardı son 18 artık 🥰🤩 hem çok duygusal hem çok sevincli hem heycanli ayy bir sürü duyguyu aynı anda yaşıyorum hepimiz sağlıkla kucagimiza alalım 🥰👶💙
Arife2736 Meliha09 37+5 heycanla bekliyorum son 10 günüm var benimde bazı sıkıntılardan dolayı tam hafta dolduramiyorum normal ilerliyoruz ins sağlıkla doğarlar kucağımıza aliriz
Nisanduaaa1 Meliha09 47 günümüz kaldı bir an önce görmek istiyorum çok heyecanlıyım birazda korku var bakalım sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah
Buseumayy Gul61emn benimde regl sancısı gibi sancım oldu üstüne kanama gelince hastaneye gittim nst ye girdim ama sancı cıkmadı😬 bu haftalar böyle zorlayacak sanırım ..
DrSnm Uygulamaya göre son 49 gün ama sezeryan ve erken doğum riski olduğu için heran olabilir bilemiyorum ama bı an önce saglikli bir şekilde kavuşmak istiyorum kizceme 🥰🙏