EsraEmirSerdar s_sibelcik bu Zynpmeva cidden zor geçiyor benimde yarın 16 oluyor ama sanki hiç bitmicek gibi 😁
Hycnlbklys ldyarse ayyyyyy ldyarse ayyy çok heyecanlı resmen yaklaşmışsınız bebişinize kavuşmaya maşallah maşallah🙏🏻 Biz dün gittik hastaneye 36+2 de Doktorumuz oluşuma 2990 kilo 52 cm dedi beslenmeme göre benimde oluşumun maşallahı varmış teyzesi. 16 sında gideceğiz bir daha ki gidişimizde çatı muayenesi olabiliriz sanırım 38. Haftanda yaparız demişti çünki. Bende 60-62 ile hamile kaldım şuan 83 kiloyum😀😀😭 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi
ldyarse Hycnlbklys bende 17’sinde gidicem bir daha maşallahı var sizinkininde ayy sağlıkla kucağımıza alalımda heyecandan stresten ölücem valla 😂
Hycnlbklys ldyarse haberleşelim bende çok heyecanlıyım bakalım ne olacak ne diyecekler ne zaman doğacak falan çok güzel olur inşallah herbişey❤️❤️
ldyarse Hycnlbklys ayy tabi ki haberleşelim neler olucak merakla bekliyorum umarım her şey iyi olur 🥰
Hatice_Bahri Meliha09 son 22 gün ama 22 ye kalmaz gıbıme gelıyor agrım çok oluyor sancım çok oluyor bakalım hayırlısıyla gelsın 🤍
Hycnlbklys ldyarse inşallah şuan takvime baktımda ben sanırım cuma günü yani 18 inde giderim bi aksilik olmazsa bi günde bi gündür daha net bişeyler öğrenirim belkim🙏🏻🙏🏻🌸
Minikcilegim2 Son 7 ama gelen giden yok ilk doğumum olucak arkadaşlar dua edin banaaaaa korkuyorumm 🥺 normal istiyorum ama sancı nasıl olcak ne sancı ne açılma var sezeryan mı suni mi yapcaklar bilmiyorum heyecan dorukta 😭🥺
Mervece1 mavimsiiii hahaha evet ama ben özleyeceğimi sanmıyorum hamileliği ya 😂 5kg aldım zayıfım falan zaten ama sanki dünyanın yükünü taşıyorum. Kolda taşısak daha iyi bence 😂
mavimsiiii Mervece1 bende 13 kilo aldım bebeği desen bebek zayıf bişey yediğim bana geçiyor kriz geçireceğim o yüzden doğsun ki ben besleyim sağlıkla gelsinler inşallah ama artık gelsinler
Mervece1 mavimsiiii Benimkinin de karın çevresi 2 hafta geriden geliyormuş :( gerçi ben doğru düzgün yemek yemiyorum. Bence de gelsinler ya her anım Nası doğuracağım düşüncesiyle geçiyor
Hycnlbklys ldyarse aynen her ne olacaksa hayırlısı ve sağlıklısı olsun inşallah siz nerde yaşıyorsunuz özel devlet nereye gidiyorsunuz
Tuba0701m Meliha09 aynıyız canım bizimde 32 günümüz var🥲gözyaşım pıt sağlıcakla gelsinler oğluşlarımız inşallah 🙏
ldyarse Hycnlbklys ben tekirdağ merkezde yaşıyorum özele gidiyorum burda genesis plaza denilen yerde 7-8 doktor var kadın doğum çocuk doktoru diyetisyen falan özel klinik karşısında hastane var orayla anlaşmalı siz nereye gidiyorsunuz devlet özel nerde yaşıyorsunuz