Gamzeerdgn 2prensesannesiiii hayır hıc yaşamadım kusma falan hıc bıseyden de tıksınme olmadı hakıle degılmısım gıbıydı
2prensesannesiiii Gamzeerdgn oh maşallah 🥰 bizim 4+5 te başladı 11+2 olduk geçmedi ilaca mecbur kaldım artık dün dedim druma ilaç verdi eşim bugün alacak
KumsAlyaa 2prensesannesiiii kusma çok zor canım ben 19 haftadayım yani 18 den sonra geçti diyebilirim inş erkenden geçer seninde
Gamzeerdgn 2prensesannesiiii çok geçmiş olsun bunlar tatlı rahatsızlıklar bebısınız ıcın değer annesi❤️❤️
2prensesannesiiii KumsAlyaa inşallah ama sanmıyorum şiddetleniyor sürekli gün geçtikçe her sabah kabus oldu uyanmaya korkuyorum ilaç rahstlatır artık inşallah 🥰🙏🏻
Meryem_79 Selenayseviin bende hep kız hissediyorum dün arkadaşım cinsiyet öğrendi kızı oluyor bakalım benim neyim olacak
2prensesannesiiii Gamzeerdgn elbette 🥰🙏🏻 Kusmak bi yandan zor bi yandan ben burdayım demesi de güzel 😂🥴
Gamzeerdgn Meryem_79 hahaha ama benım kerata hep yatırttı beni ılk üç ay düşük rıskı son 3 ay erken doğum rıskı uğraşıp duruyoruz 🌸
Gamzeerdgn 2prensesannesiiii aynen öyle emin ol annesı belortıler gıtse daha çok kafaya takıcaksın neden böyle olmadı dıye o yüzden daha iyi🥹🥹
Prenses34_annesi Selenayseviin vallahi ben şöyle söyleyeyim benim 4 tane kız yeğenim olduğu için kendi çocuğumun da açıkçası kız olacağını hep tahmin etmiştim Bir de bayağı geç gösterdi kendini ve bir kızım oluyor Allah’ın izniyle 🥰
Meryem_79 Gamzeerdgn sağlıcakla alırsınız kucağınıza inşallah bende kontrole gittim bu gün doktor yoktu eli boş döndük
2prensesannesiiii Gamzeerdgn evet sağlıklı olsun tek duam bu 23 kasım ense kalınlığına bakılıp ikili tarama yapılacak 😮💨🙏🏻 İnşallah sağlıklı🙏🏻
Gamzeerdgn 2prensesannesiiii Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin hamılelıgın her bı anı telaş malesefkı
Bebekliannee Kız senesi erkek senesi duye birşey yok her yıl %50 kız %51 erkek doğar. Erkek bebeklerin bir kısmı genelde öluyor yinde %50 oluyor eşit yani. Dünya hep bu düzende gitmiş