Melike_nur53 Selenayseviin genelde erkek duyuyorum bu sene benimde oğluşum olcak kısmetse 🤲🏻❤️ kızım var eşitlenir hayırlısı ile 🥰
Citlembikk 2prensesannesiiii Çin takvimi doğru diyor çoğu insan ama bakalım bende 12 gün sonra gideceğim tam 12 haftalık olacağım belki öğrenirim cinsiyetini 🥰🥰😁
2prensesannesiiii Citlembikk inşallah canım ama bu haftalarda drlar tahmin yapıyor genelde🥰🙏🏻 Bizimkine 11+1 de kız gibi duruyor dedi😂
Emine_ Selenayseviin herkes erkek hissediyordum diyor ama ben kız hissediyorum 10 haftalık yakında belli olur ne olduğu
Citlembikk 2prensesannesiiii senin ki göstermiş kimileri inatçı oluyormuş ya bakalım benim ki gösterecek mi 😅😅
2prensesannesiiii Citlembikk yok kız cinsel organ görmedi dr😂 duruşuna bakarak kız gibi duruyor dedi zaten yüz üstü yatmıştı😂 uykucu çocuğum😴
Citlembikk 2prensesannesiiii aaaa bak cimcimeye utangaç olucak 🥰🥰 o zaman değişebilir de ya senin detaylı ultrasonda kesinleşir artık 😅😅
Naaznaaz Selenayseviin kız hissediyorum ama rüyamda erkek gördüm. Sağlıklı hayırlı olsun da kızı erkeği önemli değil 🤲🏻🫠
Gamzeerdgn 2prensesannesiiii Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin hamılelıgın her bı anı telaş malesefkı
Asyabuse Selenayseviin rüyamda kız gördüm hatta adını ceren koyduğumu olarak gördüm, limon yiyerek geçti günlerim.. sonuç iki erkek 😬
RehoGelin Selenayseviin yok o algıda seçicilik oluyor sanırım yine bilmiyorum kız senesidir belki ama benim ikiz ikisi de erkek bana da bu sene ikiz senesi gibi geliyor normalde de bu kadar çok ikiz oluyor muydu ya diyorum 😄