Zeynepbsk hulyaca bende dogallannelik tavsiyesiyle içeriği temiz olduğu için aldım çok memnunum , kimyasallardan yarı fiyata geldi indirimli aldım zaten , takip edin diğer markalarda var
Valide-Sultan-61 Büyük oğlumda da mustela kullandım asla ne konak ne egzama yaşamadım onun için musteladan devam. kokusu da çok güzel 😍
Gebebiri Melosmeloss bizimki henüz doğmadı ama ben temiz içerikli olmasına özen gösterdim ürünlerde özellikle ecocert sertifikalı olmasını göz önünde bulundurmakta fayda var ben hemşire bi annenin (ins: @habibehemsire) tavsiyesiyle baby green aldım. Dalin en bilindik ama içeriği temiz değil mesela
Ays19Ays Melosmeloss ecowell aldım organik temiz içerikli sanılanın aksine mustelanın içeriği temiz değil mesela
9ay10gun İlk mustela kullandık konak oldu hep hci geçmedi zeytin yağ fln kullanıyordum tariyordum çıkıyordu hepsi sonra yine konak… birde güzel kopurmuyor sanki temizlenmiyor gibi geliyordu Sebamed aldım konak iki yıkamada bitti sebamedle devam
9ay10gun İlk doğduğunda baby me yeni dogan köpük şampuan almıştım bütün vücudu kabarmisti 😔 doktor şampuan ne kullanıyorsan hemen değiştir demişti direk 😃
twofruits Meryyil bende dalin almıştım oğlumun gözlerini yaktığını farkettim kıpkırmızı oldu mustelaya geçtim