Karabiberimm zumzum İnşaAllah canım ☺️ internet üzerinden mi aldınız ? Ben de mustela düşünüyorum ama hangi mağazalarda var bilmiyorum .
zumzum Karabiberimm Ben trendyoldan aldım. Şöyle ki set halinde mustelanın seti var onu almayın. Neden derseniz içindeki şampuan bir özelliği olmayan sıradan bir şampuan. Çoğu bebekte de konak oluyormuş ne yazık ki. Bu sebepten dolayı şampuanı muhakkak ayrıca alın tavsiyem.😊
Gokceeeee Melosmeloss Uni Baby kullandım dalin kullandım ikisinden de memnunum şuan uni babyle devam ediyorum bir de vücut sabunu var dalinin onunla yıkıyorum
elifcicek_07 Elifderin34 okumadınız mı içeriğini? Prema incelemiş instagram da zararlı içerik çok diyor
Elifderin34 elifcicek_07 ayy gerçekten mi bir de çocuk doktoru önerisi ile aldım doktora güvendim iade edeceğim teşekkür ederim 🥰 önerdiğiniz organik bir marka varmı peki?
elifcicek_07 Bende araştırıyorum bu aralar deterjan şampuan falan. Mustela ve dalin kesinlikle önerilmiyor bugün mustelanın içeriğini araştırma fırsatım oldu gerçekten can sıkıcı ☹️
Esestrk zumzum ayrıca olanı derken bende bakıyordum sete ama setin içindeki şampuan tekli olanlardan farklımı yani
Merve2307 Bende mustella ve ecowel aldım 🌺 bakalım küçük hanım gelsin bi sağlıkla hangisini beğenecez❣️
limoncicegimFO HavvaK ben de onu almayı düşünüyorum memnun musun cnm kimyasal olmadığı için hem çamaşır deterjani i da almayı düşünüyorum onu da kullanıyor musun
limoncicegimFO anelifcicek_07″#p24962536 içerikleri ne iyi bakmak lazm dalın ve mustela da katkı maddesi var Malesef …kimyamuhendisi.anne diye instagram da sayfa var orada bütün incelemeleri görebilirsiniz ben de ordan takip ediyorum
Zeynepbsk Elifderin34 ben dogallannelik sayfasından bakıyorum tavsiyesiyle incia ve naturalive alıyorum hangisi indirimdeyse He birde saç uzatan ecowell var organik şampuan yine dogallannelik tavsiyesi 🌸🌸🌸👍
elifcicek_07 Elifderin34 annem Şirinceden doğal sabun sipariş etmiş sanırım bir yaşına kadar sadece sabun kullanacağım konak oluşumunu engellermiş doktorumuz öyle dedi ama vücudunda kuruma yapar mı bilemiyorum. Gerçekten ne zormuş yaa
twofruits Meryyil bende dalin almıştım oğlumun gözlerini yaktığını farkettim kıpkırmızı oldu mustelaya geçtim
1991c Melosmeloss daha kullanmadım ama tüm temizlik deterjan krem vs minoris aldım çok araştırdım en temiz içerikli minoristi. Şu an kendi sitesinde indirim var ayrıca