_Aanne1 Ebrar_65 bence kesinlikle dalini kullanma eskisi gibi saf doğal değil ben aldım kafasına konak yaptı asla da kullanmam
elifcicek_07 Elifderin34 okumadınız mı içeriğini? Prema incelemiş instagram da zararlı içerik çok diyor
limoncicegimFO HavvaK ben de onu almayı düşünüyorum memnun musun cnm kimyasal olmadığı için hem çamaşır deterjani i da almayı düşünüyorum onu da kullanıyor musun
zumzum Mustela konak köpük şampuan aldım. Öneri üzerine ve temiz içerikli olduğu için. Bebişim doğduktam sonra inşallah kullanacağız.🤲🏻😍
Karabiberimm zumzum İnşaAllah canım ☺️ internet üzerinden mi aldınız ? Ben de mustela düşünüyorum ama hangi mağazalarda var bilmiyorum .
HappyMom Hazırladığımız listeye göz atabilirsiniz. https://ty.gl/e8kpfhuhm7 Kısa linki açamayanlar Buraya TIKLASIN
Miray31 Papatya1997 bende Sebamed almıştım Instagramda kimya mühendisi var içerik inceliyor görünce şok oldum birde eczane ürünü olmasına rağmen
Zeynepbsk hulyaca bende dogallannelik tavsiyesiyle içeriği temiz olduğu için aldım çok memnunum , kimyasallardan yarı fiyata geldi indirimli aldım zaten , takip edin diğer markalarda var
meryemesra Melosmeloss Sade Botanicals Saç ve Vücut Şampuanı Naturalive Siveno Naturava Heaven on Earth Babydream Baby’s Green MARANKİ IVA NATURA Ecowell Baby&Me Bunlardan birini almayı düşünüyorum :)
elifcicek_07 meryemesra sade botanicals istiyorum bende ama kullanan görmedim hiç içeriği temiz görünüyor