Hamileliğimin son ayı doktorum bana protinum diye bi ilaac yazdı sabah aç karnına içiyorum içmediğim gün net aç geziyorum aşırı rahatladım bugun unuttum içmeyi elimde sodayla geziyorum oysaki sadece corba içmiştim :(
Gebelikte mide yanması uyutmuyor
- Düzenlendi
Burcu1997 Allah bu konuda hepimizin yardımcısı olsun şifa versin hamile olmanın en zor yanlarından bir tanesi yanma şuan bu mesajı yazarken benim de cayır cayır yanan midem var yalnız değilsiniz 😢soluma yatıyorum sağa kesinlikle yatamıyorum başlıyor acı su gelmeye ağzıma şurup falan sevmediğim için doktoruma kesinlikle şikayetimi söylemedim elma yiyorum süt içiyorum akşam yemeğini geçe bırakmamaya çalışıyorum baharat türü özellikle sarımsak soğan kesinlikle yemeyin daha berbat oluyor denedim sirke de yakıyor nar ekşisi hepsi dokunuyor hanımlar son aylar az kaldı bin şükür yine evlatlarımız var anne olmak nasip oldu hepimize Allah şifa versin yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin 🫶🏼
Burcu1997 mide yanması çekenleri okuyunca gözlerim doluyor gerçekten. Öyle bir dert ki Allah düşmanıma yaşatmasın ben de çok çekiyorum hem de 5. Haftamdan beri 😔 İnan bana içimde kıpraşıp duran can parçamın maneviyatıyla dayanıyorum ağlama nöbetleri geçirdim mide yanmasından. Lansor diye bir mide koruyucu kullanayım diye dilenci gibi doktoruma yalvardım 😔 o beni daha iyi ediyor, her gediğine dikkat ediyorum. Allah şifa versin inşallah doğuma kadar kuvvet güç versin bize 🙏
MaviDeranHazal denemedim ama sanki midem yandıkca göğsüme bişey batıyormus gibi hissediyorum su bile yutarken bişey saplanıyo göğüs kafesimin altına napıcam bilmiyorum geçmiyor lanet sey
beyzzsenturkk kesinlikle doktorunla konuş hafifletecek bir çözüm bulunur inşallah. O batma midedeki asitten kaynaklanıyor o asitler çok güçlü bazı insanlar kalp ağrısıyla bile karıştırıyormuş 😔
MaviDeranHazal panocer 40mg canım.Reçetesiz satılıyor mu bilmiyorum
senanurkesmen evet biliyorum teşekkür ederim 🙏 ben lansor kullanıyorum canım belki senin de odur diye sordum. Biraz vicdan yapıyordum bebeğe zararlı mı diye ama bugün perinatolog bile hayır dedi bazen annenin hasta olması daha da zararlı bi durum.. sağlıkla alalım kucağımıza 🙏
MaviDeranHazal inşallah canım.Genel olarak mide koruyucular zaten kana karışmıyor mide de bir tabaka oluşturuyor.O yüzden ben gönül rahatlığıyla kullanıyorum.Mide yanması aşırı derecede rahatsız ediyor ve stres yaptırıyor
senanurkesmen gerçekten öyle hayata odaklanamıyorum valla. Haklısın şifa olsun inşallah
Ozgeikra yaaa bende 27 haftalığım uyuyamıyorum çok fena su içsem yanıyor midem süt içsem de biraz sonra gene aynısı oluyor
Glsrnergl rennie duo diye bir şurup var doktoruna sorup icebilirsin oda etkili