Sevinceliyeva05 Nazli777 inşallah məndə belə xəbər yazaram))) duzu öyrənmək isdemirem ama əvvəl axır biləcəm)
QUEEN0888 Nazli777 salam ezizim Inanırsan cıyerıynesı vuruldu.1 saat olar ureyım ele doyunur.Gorek nolur.Sen neyledın?Necesen? +mende ınan evışlerı tokulub qalıb yarısın etmışem.Nağaracam bılmırem
Sevinceliyeva05 Nazli777 can Salam çox sağol sen necəsən? Neçə gündür girmirdim duzu bura bugün girdim elə burada yazacagdim ama tez cxdim.sizde vezyet necədir? Məndə təzyiq ayaqidir ancaq ilk hamiləlikdə heç olmayıb bunda isə iki gündən bir baş ağrı ölürəm ((
Nazli777 QUEEN0888 məbdə 3 gündü həkimlərdə ürək doyuntu 130 tezig 145.97de 33 hrftelik oldug bu gun artog 🤗
QUEEN0888 Nazli777 Mamam emeliyyat olub deye komek ede bilmir.Qaynanamda ele iş bacaran deyil.Tek birteher edirem
Arzu22 Salam qizlar men 18 hefdelik hamileyem.3 gundu qripem ancaq burnum axir bawqa hecne yoxdu neyleyeceyimide bilmirem.
Sevinceliyeva05 Nazli777 elədir ama 2 qız hələki üçüncünü isdemirem deyə çox isdeyrdim oğlan olsun neyse daha qismətiməde yoxuymus)