11115 Nazli777 uşaq böyüdüye üçün bel ağrısı normaldı, ama erkən doğumun olub, həkiminə danışmağın daha məsləhətlidi
Nazli777 QUEEN0888 mən ölürəm agridan 😔bele getse 10 kimi doğacam 35 hedteloyem 20 dekabr keseriyye vaxtimdi
QUEEN0888 Nazli777 Hansı hissəndədi?Men hekime😂deyirem 12sine kimi gederm sonrasin gozdeme.Xeyirlisi 37 ni tamam eleesek rahat olarıq
Sevinceliyeva05 Nazli777 elədir ama 2 qız hələki üçüncünü isdemirem deyə çox isdeyrdim oğlan olsun neyse daha qismətiməde yoxuymus)
Nazli777 3gün əvvəl getim uziyə acilişa gore…uzi desin qizdi🤣nə hoqqa verdimsə dedi yox pipisi var oglandi indi icimde şupə qalibe deyirem neynedimse belkede qorxusundan oglan dedi uziler hamisi ogkan deyib mene
Sevinceliyeva05 Nazli777 can men burda Etibar Nəsirov yanına getdim obirlerdede ora getmişəm.helem.helem şef demir deyə açıq aşkar ayağın arası boşdur(
Sevinceliyeva05 Nazli777 QUEEN0888 Söz soruşum sizdən qızlar sizdə oglandida usaqin çifti ön dovardadir sizde? Yoxsa arxa?
QUEEN0888 Nazli777 getdim hekime dediki uşaq çepeki yerleşib boynunda 2 dolanma böyreyinde arakesme var.Qısaca doğuş yasak.😩😩Kesr 80% olacam oda gedim ayin 9u hekimle görüşüm görüm ne vaxta deyecek
Nazli777 QUEEN0888 QUEEN0888 ənnnnn hasat kesirdi nəyinən qorxuraan?? Mən biraz stresdetem rusiyada oldugu ucin deyire umumi verr narkoz onusa istemirem 1ci beldən almisam 2vidə belə istiyrem deyirem birden umumi verer yataram onun biraz qorxusu var ayri hece suoer kecir daniçirsn edirsen usagi gorusen
Nazli777 QUEEN0888 can Allah Ozu komeyim olsun ureyim hecnə olmaz kesrde pia deyil mende kesrem qorxma esas usag ozin yaxsi olun mende 6si gedecem nece hefteliksen?
QUEEN0888 Nazli777 35 ik ama 1 hefte öndedi. Kesr ağrısı çox olur?Ne qedere tam sağaldın?Uşağa baxa bildin?
BEAUTY28 QUEEN0888 ilk gun xestxnda olanda duranda he ama sonra yeiyirsen birde xestdnda cixanda elebil sene gic gelir ucursan"))halbuki 1 saat once ahh uff esirsin:)
Nazli777 QUEEN0888 mən elə əvvəldən ozum baxdim oxude toppuşam agri əllbətdə olurr ama ölumculde deyil de cetini stemler bitənə kimidi matka yigilana kikmi