Sevinceliyeva05 esmanurum Salam.Amin inseAllah men kesri sevinç həkimin yanında olacam.ama belə nefcilerde jenski polklnike gedrem həkimi bidefe tans olmuşam indi yenə gedəcəm goturecekmi bilmirəm)))köhnə hekimimi dəyişdim xoşum gelmedi
Ragsana_92 Herkese salam 31+5 heftelik olduq 😊 qızlar menimde sizlere bi sualım olacaq göbek etrafında ağrısı olan var ? Menim 3-4 gündür qarın etimde agrı var
Sevinceliyeva05 Ragsana_92 Məndə hələki balaca hefdedir ama diyer xanımlar sizinkimidi yazarlar yəqinki.bes sizde nedir qız?oğlan.? 8/9 həftədə neçə olub doyuntu yadınızda deylki? Mende 178 di narahat oldum.birde sizde sağ sol bilmediz?))) Üzürlü sayın ozumdeki şeyleri soruşuram maraqlıdır ki tutur cinsiyeti)
Leyla_z Ragsana_92 salam mende 20 li heftelerde olurdu göbeyim göbeyimin etrafı çox ağrıyırdı 1-2 aya keçdi ola bilsin indi qarnınız birazda böyüyür axır aylara gelir onun üçün ağrı verir
QUEEN0888 Ragsana_92 Salam mendede olur😅biooil vururam🙃esasen çatlak yaranmaq isteyende ele ağrı qaşınma olur.
Leyla_z Sevinceliyeva05 inanın onların heç bir elaqesi yoxdur cinsiyetle mende uzi bir defe sağda deyib bir defe solda ürek döyüntüsüde dediyim kimi ilk heftelerde 170 den çox idi 32 heftedi indi 160 lardadı hemişe yüksek olub mende Allah üreyinizdekini sağlıqla nesib etsin inşAllah 🥰
Sevinceliyeva05 Leyla_z can çox sağolun başa düşdüm inşallah Gorey məndə necə olacaq sağ salamat olsun 🌹
QUEEN0888 Nazli777 Salam can şükür yaxşı çıxıb.İnanırsan dünen axşamdan teziqim düşmür bütün eseb sistemim korlanib.
Nazli777 Sevinceliyeva05 getmişdim həkimə dedi xandorozdu yoxladi hele doğuş zad deyil uşağin uret doyunr6du 120 kimi duşur dedi nornaldi bursa qiz vae o beke deyende ddim normal deyil hekimim memdede oldu dedi normaldi
Sevinceliyeva05 Nazli777 he şükür ciddi problem yoxdur əsas başa düşdüm qederyle inşallah vaxtında gələr korpen🌹☺️
Nazli777 QUEEN0888 1ci uşağda 8 ay mən 200.90 kecirdim o qeder cetin idiki seni başa düşürəm limon ye qabigli yeməyinə fikir ver