Eminasmom Nurcann17 Valla 2 günüm kaldı ama bende hiç belirti yok normal doğum istiyorum bakalım nasıl olacak 😕😕
Nurcann17 Eminasmom AA olsun ikiniz içinde en sağlıklısı nasıl olucaksa öyle olsun nasıl olucagi bence önemli değil 😊
Eminasmom Ozge_5516 cinsiyet ne acaba benimde öyle ve hiç belirti yok erkek geç olur diyorlar sizin bebişim cinsiyeti ne ☺️
Nurcann17 Eminasmom Evet erkekler için oyle diyorlar sanırım da doğru 😊 benim kızım olucak 38de gelir diyorlar ama tabi nasip 😊
Ozge_5516 Eminasmom bnm kızım olacak kız erken gelirmis ama bzimkinn niyeti yok napcam bn orda diyo burasi iyi ye ic yat 😀😀😁
Seraykaraca Nurcann17 36+1 haftalığız, suanlik normal doğum görünüyor 😇 hayirlısı ile kucaklarımıza alalım inşallah 🌸
Azra41 Nurcann17 36. Haftada gittiğimde suyu azalmıştı seni ve bebeği riske atamam dedi .. diğer gün zaten hemen sezeryan oldum .. doğum esnasında suyunu yutmuş çıkaramadı kuzucum
Eminasmom Nurcann17 Valla ilk doğumum 38+3 kızım oldu 😆 oğlum da gelmek bilmiyor eşim her gece tuvalete giderken uyanıyor sancın var mı birsey mi oldu diyip duruyor adam işteysen arıyor dedim boşu boşuna arama gideceğim yok hastaneye 😂😂
Papatya1997 Nurcann17 ☝️ Kaldırdım parmağımı 😂😂😂 14 kasım planlı sezeryan olacağım Allahım nasıp ederse 🙏🙏🥰
Beyzasahiin Ozge_5516 erkek bebek 40 41 bulur diyolar ben çok sabırsızlanıyorum ama bekliyoruz bakalım