cimcimemmmm Nurcann17 bende 35+4 düm. Acilmam var erken gelme ihtimali var diye bu ay bekliyoruz 🤷♀️ Allah selametlik versin saglikla gelsin bebisiniz 🥰
Arife2736 Nurcann17 normal doğum istiyorum şuan içinde öyle gözüküyor herkese hayırlı doğumlar dilerim
Gzmslmz Nurcann17 benimde doğum 11 kasim olacak planli sezercik 😊 38+4 olmuş olucaz kendide beklerse insallah😂
mertveannesi2211 Nurcann17 son 13 bizimde doğum şekli belli değil Çarşamba günü kontrolüm var bakalım ne olcak hepimiz sağlıcakla alalım inşallah kucaklarimiza 🥰
ipeknur2709_ Nurcann17 39. Haftaya giriş yaptım bi Kasım annesine benn 🥰 normal doğum düşünüyorum hayırlı şekilde geçsin hepimizinki inşallah 🙏🏻
Gzmslmz Nurcann17 amiinn insallahh hepimizinki saglikla gelsin❤️ hemde ne heycan zaman durdu gecmiyor🙈
Seda35 Nurcann17 37 haftalık olduk bekliyorum bakalım sabirsizlikla Perşembe günü kontrolüm var umarım dogururum artık 😅
Ozge_5516 Nurcann17 bnde kasım annesi olacam da ne zamn artik bilmiyirum 39+6 olduk sanci agri yok normal digum olarak ilerliyoruz gelecegi yok🤗
Eminasmom Ozge_5516 cinsiyet ne acaba benimde öyle ve hiç belirti yok erkek geç olur diyorlar sizin bebişim cinsiyeti ne ☺️
Beyzasahiin Ozge_5516 erkek bebek 40 41 bulur diyolar ben çok sabırsızlanıyorum ama bekliyoruz bakalım
Ozge_5516 Nurcann17 galiba yerinde annem baska sehirde yasiyi her an nolur nolmaz diye geldi ama gelecegi yok diyo bebegin😁😁🙂