Ozge_5516 Nurcann17 galiba yerinde annem baska sehirde yasiyi her an nolur nolmaz diye geldi ama gelecegi yok diyo bebegin😁😁🙂
Ozge_5516 Eminasmom bnm kızım olacak kız erken gelirmis ama bzimkinn niyeti yok napcam bn orda diyo burasi iyi ye ic yat 😀😀😁
Eminasmom Ozge_5516 Benim kız erken doğmuştu aceleci derler kızlara seninki ters olmuş 😂😂Bende diyorum eşime çocuğun yeri rahat ne yapacak gelip bizim gibi delilerin yanında haklı çocuklar yerleri rahat 🤨🤣🤣
Azra41 Nurcann17 36. Haftada gittiğimde suyu azalmıştı seni ve bebeği riske atamam dedi .. diğer gün zaten hemen sezeryan oldum .. doğum esnasında suyunu yutmuş çıkaramadı kuzucum
Ozge_5516 Nurcann17 bnde öyle diyorum da gelmiyo laf dinlemiyir simdiden 😁 boyle olacagini bilsem biraz daha gec gelirdim diyo annm bebekle biraz daha vakit gecirirdim diyor bebek dogdugunda fazla kalamicak
Nurcann17 3prens1prensesmom Oo hadi hayırlısıyla gelsin inşallah sezeryan tercih mi zorunluluk mu acaba 😊
Annesininportakali53 Nurcann17 valla 5 Aralık görünüyor ama ben 2 haftaya 38 de gelir gibi hissediyorum şuan 36 haftaligim bebeğim 30 dan beri baş aşağı normal doğum ilerliyoruz inşallah bir sıkıntı çıkmazsa 🧡
Nurcann17 Annesininportakali53 Kız sanırım oo çok güzel insallah en güzel en kolay en sağlıklı şekilde gelir insallah 😊🫶🏻
3prens1prensesmom Nurcann17 3.doğumum digerleri sezaryen oldugu icin malesef 😊 sagolun sizde saglikla hayirlisiyla kucaginiza alin insallah
Gzmslmz Nurcann17 amiinn insallahh hepimizinki saglikla gelsin❤️ hemde ne heycan zaman durdu gecmiyor🙈
Emily37 Nurcann17 ikinci gebeliğim bu.ilkim sezaryendi sağlık sorunlarından dolayı buda öyle olucak inşallah