• Doğum
  • Doğumum başladı galiba 🥹

Sezeryan dusunenler nişan geldıkten sonra doktor ne zaman alıyor bılen vwrsa yazabılırmı buarada umarım bi nefeste kurtarır rabbım senıde doğurmussundurnınsllah allahım güç versin sana

Sena55 sık sık ve düzenli gelmeye başlamıştı . Yürürken aniden bir yerden destek almak istiyordum sancı geçince yürümeye devam ediyordum . Doğum sancısı anlaşılıyormuş gerçekten

SevgiErsoy ay ne güzelll gözünüz ayndın benim sancılar git gel yapıor yoruldumm🤷🏽‍♀️

SevgiErsoy ay maasallah gözün Aydın rabbim sağlıkla sihatle büyütmeyi nasip etsin insallah

Maşallah maşallah hayırlı olsun gözünüz aydın canım,sağlıcakla sev büyüt, ne muazzam bi duygu.. Şimdi lohusa olarak bizlere dua etme zamanııııı🥹💗

6 gün sonra

SevgiErsoy 7 kasım da doğum yaptım hikayemi paylaşıcam bende 39+6 da doğurdum sizi merak ettim bol.bol uyuyun çocukla doğum yapmıssinzdir simdi

SevgiErsoy Kız hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün. Darısı başımıza inşallah. ❤️ Doğum hikayeni merakla bekliyorum

Millet ya benim de geceler adet sancısı gibi sancım oluyor ama gündüzleri çok seyrekleşiyor ve 2 gündüz sarımtırak sümüksü akıntı var sizce doğuruyor muyum?