GoktugAlp rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin 🥹
Doğumum başladı galiba 🥹
SevgiErsoy yalancı sancıda öyle olurmuş zaten
SevgiErsoy ay ne güzelll gözünüz ayndın benim sancılar git gel yapıor yoruldumm🤷🏽♀️
SevgiErsoy ay maasallah gözün Aydın rabbim sağlıkla sihatle büyütmeyi nasip etsin insallah
Maşallah maşallah hayırlı olsun gözünüz aydın canım,sağlıcakla sev büyüt, ne muazzam bi duygu.. Şimdi lohusa olarak bizlere dua etme zamanııııı🥹💗
SevgiErsoy Allahım hayırlı evlat eylesin🤲🏼 normal mi doğurdunuz?🥹
SevgiErsoy amin cnm amin Rabbim senin evladını da sana bağışlasın
Gurbetto evet Bnm de öyle kac gündür bekliyorum yoruldum kalbim sıkışıyor artık
SevgiErsoy maşallah sağlıkla büyütün 🌸
SevgiErsoy 7 kasım da doğum yaptım hikayemi paylaşıcam bende 39+6 da doğurdum sizi merak ettim bol.bol uyuyun çocukla doğum yapmıssinzdir simdi
hykryz aynı gün doğum yapmışız 🥰
SevgiErsoy Kız hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün. Darısı başımıza inşallah. ❤️ Doğum hikayeni merakla bekliyorum
FatosNazim53 şimdi paylaştım . Hassas yalnız 🙁
Millet ya benim de geceler adet sancısı gibi sancım oluyor ama gündüzleri çok seyrekleşiyor ve 2 gündüz sarımtırak sümüksü akıntı var sizce doğuruyor muyum?
A_cemilik bende ayni durumdayim 37+6 yiz
A_cemilik yok canım yalanci sanci eger 20 dk bir geliyirsa sancin ve gittikce duzene biniyorsa nesela 15 dk ya bir 10 dk bir e dusuyorsa dogum baslamis demektir
yagmur089 anladım yalancı sancı o zaman.
A_cemilik aynn canim bide karnin asagidaysa 2 3 gune fln dogum oluyor
yagmur089 karnım aşağıda çok erkenden düştü zaten bide 2 gündür sarımtırak çok afedersiniz sümüksü Bi akıntı var o geliyor galiba baya yaklaştı benim.