• Doğum
  • Doğumum başladı galiba 🥹

SevgiErsoy şiddeti o kadar artıyor ki iki üç dakikada bir o zaman gidebilirsin ılık suda duş al kalçana tut uzun süre çok kolaylaştırıyor açılmayı

SevgiErsoy nişanınız gelmiş benimde 37 haftada geldi bir bol parmak acikligin var eve git sancin siklasinca gel dediler suan 38+2 oldum herhangi bir belirti yok ara ara giren kasılmalar dışında

Yaseminirmak ebe muayene ederken kanattı . Şuan kahverengi akıntımda var . 1 2 gün sürücekmi acaba ya 🙄

Betul6777 39 oldum bende hemen hemen aynıyız . Muayene esnasında kanama oldu işte ister istemez endişeliyim . İlk gebeliğim . Birşeyde bilmiyorum

SevgiErsoy
        Tam anlattığınız gibi oldu. Sancım da vardı. Açılmam 2 cm’di. Sabah 10’da hastaneye gittim 17:00 oğlumu kucağıma aldım ☺️

SevgiErsoy benimde bugün nişan geldi sonra ananas yedim sancım.basladı daha doğrusu belde fena bir ağrı 10 dakika da 3 kez geliyor 1 dakika bile dolmadan bitiyor bakalım uyuyabilecekmiyim bu gece

hykryz dogum baslamıs olabilir mi 5 dk da bir olunca basladı hastaneye gelin diyorlar

silenceee gebe okulunda eğitim alırken ebe 5 dakika da bir sancı gelirse 1 dakika sürerse hastaneye gel.dedi ve o sırada bebeğin hareketlerini de kontorl et dedi şuan iyi hareketleri 39+6 olduk salı günü tam 40 oluyoruz

Meryem suresi açtım dinleyip uyumaya çalışacam güç toplamak için