SevgiErsoy sancıların sana arttıgında hissettirecek gitmen gereken zamanı hiç merak etme muhtemelen 1-2 gün içinde gerçekleşir doğum
Doğumum başladı galiba 🥹
SevgiErsoy şiddeti o kadar artıyor ki iki üç dakikada bir o zaman gidebilirsin ılık suda duş al kalçana tut uzun süre çok kolaylaştırıyor açılmayı
SevgiErsoy nişanınız gelmiş benimde 37 haftada geldi bir bol parmak acikligin var eve git sancin siklasinca gel dediler suan 38+2 oldum herhangi bir belirti yok ara ara giren kasılmalar dışında
Yaseminirmak ebe muayene ederken kanattı . Şuan kahverengi akıntımda var . 1 2 gün sürücekmi acaba ya 🙄
Yaseminirmak ne hikmettirki … sancım varken duşa girdiğimde kesiliyor . Bende bir terslik var sanırım 😂
Betul6777 39 oldum bende hemen hemen aynıyız . Muayene esnasında kanama oldu işte ister istemez endişeliyim . İlk gebeliğim . Birşeyde bilmiyorum
SevgiErsoy
Tam anlattığınız gibi oldu. Sancım da vardı. Açılmam 2 cm’di. Sabah 10’da hastaneye gittim 17:00 oğlumu kucağıma aldım ☺️
SevgiErsoy ılık su ile duş alın iyi gelir açılmayı hızlandırır
egeninincisii inşallah yaaa
SevgiErsoy benimde bugün nişan geldi sonra ananas yedim sancım.basladı daha doğrusu belde fena bir ağrı 10 dakika da 3 kez geliyor 1 dakika bile dolmadan bitiyor bakalım uyuyabilecekmiyim bu gece
hykryz dogum baslamıs olabilir mi 5 dk da bir olunca basladı hastaneye gelin diyorlar
hykryz aynı durumdayım . Sancı gelip gidiyo
SevgiErsoy kaçınci haftadasınız
Meryem suresi açtım dinleyip uyumaya çalışacam güç toplamak için
Benim son 2 gün ama doğmaya hiç niyeti yok bizim kızın korkmaya ve endişelenmeye başladım
SevgiErsoy sabret suni sanci yemeden dogur bence :)
Sumeyyemehmet_erdem 39+5 kızlar sizce normal doğum olurmu
Sumeyyemehmet_erdem ama hiç belirti yok