beyzanur_badeli0 6+5te gittim dinletmedi doktor kalp atışının başladığını söyledi sonra özele gittim 7+3te duydum 🥰
rahomo Benim gebelik şuan 8+5 ama geç ovülasyon olduğundan geride geliyor ve 6+5 ultrasona göre dün gittim kalp atışı falan görünmesi boş gebelik dedi haftaya hazırlıklı gel göremezsek direk kürtaj dedi
ceyceyy3 rahomo bebeği gördü mü peki? Ben de Mart ayında boş gebelik geçirdim ve benim kesem boştu. Kanamam falan yoktu, mecburen kürtaj oldum. Başka bi doktora daha görünün derim, inşallah bebeğinizi görür ve kalp atışını duyarsınız🤲
zeytin_ rahomo bence bir anda kürtaj işine girmeyin kesinlikle zaten boş gebelikse kanamalariniz sanciniz olur ve düşük yaparsınız aldığım bilgiler bu yönde umarım Allah hayırlı olanı nasip eder ❤️🤲🏼
GizemKadirr rahomo kesinlikle baska dr la da görüşün ve hemen kürtaj olmayin gec diyosunuz sonuçta gec duyulan gec olusan olabiliyor ayni dr da kalmamanizi tavsiye ederim
Dilaracngzz Aylaninannesi123 benimki de 5 haftaliktten 945 lerde biseydi öyle öğrendim zaten hamile olduğumu ama daha gitmedim
Hilalbeby Tugba54_ merhaba bende 7 haftalık hamileyim daya duyulmadi haftaya gidicem tekrardan sizce duyar miyim
Tugba54_ Hilalbeby merak etme herkesin ki farklı olabiliyo 8. Yada 9. Haftada duyan bile var için rahat olsun
mothertobe1994 glnida Bende de durum ayni. Normalde 2 kati yukselmesi beklenirken benim de 4 kati yukseldi. O konuda kafamda bir soru isareti oldu ama henuz tek kese goruldu. Ailemizde de ikiz cok var. Ne zaman net olarak belli olur acaba 🙈
Sultan01tprk glnida duyarsın bence ben 7 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim kesesi kalp atışı hepsini gördük