GizemKadirr meerveyangoz55 bu kisiden kişiye değişir önemli olan 2 güne 2 kat yükselmesi siz dr degisseniz iyi olur sizi üzmüş sadece
Canimtuanam Ben de beta yüksekti ama ikiz değil, 6. Haftada duymuştuk. Şimdi 20 haftalığız😍 darısı başına canım benim
ceyceyy3 rahomo bebeği gördü mü peki? Ben de Mart ayında boş gebelik geçirdim ve benim kesem boştu. Kanamam falan yoktu, mecburen kürtaj oldum. Başka bi doktora daha görünün derim, inşallah bebeğinizi görür ve kalp atışını duyarsınız🤲
rahomo ceyceyy3 maalesef bebeğidw göremedik gelecek cumartesi günü tekrar gidecem göremezsek kürtaj dedi
Zln2152 ceyceyy3 peki boş gebelikte beta artışı oluyor mu veya başka bir belirti? Bende 6. Haftama girdiğimde muayene olmuştum doktorum kese var bebek yok bu boş gebelik dedi perşembe günü tekrar çağırdı gel göremezsek kürtaj dedi
tubayerli08 glnida 7hafta4gunluk iken duydum 9haftaya kadarda bazen duyulmuyo insalllah erken duyarsın canım
Hilalbeby tubayerli08 merhaba bende 7 haftalık hamileyim henüz kalp atışını duyamadik haftaya gidicez sizce duyarmiyim
Elf96 glnida benim 4065 falan çıkmıştı ikiz değil erken veya geç döllenme diye bir durum var sanırım onunla alakalı 🙂 kalp atışınıda 6+4 te falan duymuştuk
YaseminBatrk Ebruaydinn tek kese gördükten sonra tekrwe gittiğiniz de tek kese de iki bebek mi gördünüz ayy heyecan yaptım. Bendede kese gorundu 9800 çıkmıştı 6 haftalıkken
Ebruaydinn YaseminBatrk ilk gittiğimde tek kese ve minik bir bebeğe ait kalp atısı duyduk sonea ki hafta bir kese de iki bebişim olduğunu öğrendim diğeri saklanmış sanırım o hafta 🤭
Hndnyrgk glnida biz 12.hafta da duyduk çünkü kalp atışını duymak için az da olsa ışına maruz kalıyor bu da onun minik kalbini yorar demişti doktorumuz bende siz gördüyseniz ve herşey yolundaysa biz bekleriz dedim öyle de yaptık biraz büyüyünce duyuracağım kalp atışını dedi öyle de oldu
Suna2006 Zeynep_alya korkarmı doktor espiri yapmıştır benimde 6 haftalık kalp atışını gösterdi ama daha çok küçük zararlı dinlemek demişti
Zeynep_alya Suna2006 bilmiyorum ilk kızımda da o haftalarda dinletmedi sonra ne zaman istesem dinletti
Zemzems Alvn3946 neden bu kadar geç duyuldu ? Doktorunuz mu 10. Hafta da çağırdı ? Bende 6. Hafta da gittim duyulmadı cuma günü çağrdı
Busrapekdemirr glnida ben 7 haftalıkken gittim kese göründü bebeği göremedi alttan muayene istemedim haftaya gelin dedi 8 haftalıkken gördük kalp atışını dinletmedi ilerleyen haftalarda dinledik