glnida Merhaba sevgili anne adayları. 5 haftalık hamileyim inşaAllah. Beta 3046. Doktor bir hafta sonra tekrar göreyim dedi kalp atışını duyabilir miyim acaba ne zaman duyulur
Zeynep_alya glnida 6+3 haftalıkken doktor ekranda gördü dinletmedi kendine zarar verir diye 13+2 günlükken bana da dinletti
Aylaninannesi123 glnida alakasız olacak ama ikiz gebelik mi acaba beta baya yüksek bende 5 haftalık hamileyim 745 betaHcg
SevilArs1 Zeynep_alya kendine zarar verir diye mi ? 😯 Altıncı haftamda gitmiştim bana da dinletmedi de kendine zarar verme olayını açıklar mısınız çok merak ettim 🙏
glnida Aylaninannesi123 normalde tek kese gözüktü şu an ama herkes beta hcg çok yüksek ikiz mi diye soruyor bende heyecanlıyım bu konuda sonradan çıkar mı bilmiyorum 😊
Dilaracngzz Aylaninannesi123 benimki de 5 haftaliktten 945 lerde biseydi öyle öğrendim zaten hamile olduğumu ama daha gitmedim
Ebruaydinn glnida glnida benim de beta yüksekti ilk gittiğimde kese oluşmuştu ve yeni oluşuyordu embriyo 5 haftalıkken 7 haftalıkken ikiz olduğunu öğrendim
mothertobe1994 glnida Bende de durum ayni. Normalde 2 kati yukselmesi beklenirken benim de 4 kati yukseldi. O konuda kafamda bir soru isareti oldu ama henuz tek kese goruldu. Ailemizde de ikiz cok var. Ne zaman net olarak belli olur acaba 🙈
Elf96 glnida benim 4065 falan çıkmıştı ikiz değil erken veya geç döllenme diye bir durum var sanırım onunla alakalı 🙂 kalp atışınıda 6+4 te falan duymuştuk
Zemzems Tugba54_ merhaba Kalp atışı duyulmadı mı yoksa doktor mu 7+ 3 de çağırdı ? Bende 5+6 gittim kalp atışı duyulmadı cuma günü çağırdı
Hilalbeby Tugba54_ merhaba bende 7 haftalık hamileyim daya duyulmadi haftaya gidicem tekrardan sizce duyar miyim
Suna2006 Zeynep_alya korkarmı doktor espiri yapmıştır benimde 6 haftalık kalp atışını gösterdi ama daha çok küçük zararlı dinlemek demişti
gunes5 Zeynep_alya 6 haftalık bir bebeğin sadece kalbi oluşuyor kulağı geçtim duymasının imkanı yokta beyni bile oluşmamış oluyor . Acaba net duyulmaz sizi korkturmamak adına mı öyle bir şey söyledi ? 20. Haftadan sonra dışardan gelen sesleri duyabiliyorlar
Beyzabedia glnida inşallah 7. Haftadan sonra muhakka duyarsınız. Bende 6+2 de duydum ama daha sonra 7. Haftamda daha net oldu Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin
YaseminBatrk Ebruaydinn tek kese gördükten sonra tekrwe gittiğiniz de tek kese de iki bebek mi gördünüz ayy heyecan yaptım. Bendede kese gorundu 9800 çıkmıştı 6 haftalıkken
Ozlmplt glnida ben 6 haftalık olunca duydum bende 5 haftalıkken hem alttan baktı göremedi hem üsten 6 haftalıkken inşallah sizde sağlıcakla duyarsınız