Fedoraxn Canım ben 2 yıllık evliyim daha doğrusu 2 bitti 3e girdik sadece ilk ay korunduk sonra çocuk istiyorduk olmuyordu bende pcos olduğunu bilmiyordym çünkü evlenene kadar reglim hep düzenliydi evlendikten 5 ay sonra ara kanama yaşadım doktora gidince öğrendim o dönem eşim iş gereği yoktu 6 ay doktor tedavi önermedi. Eşim geldi denedik bi kaç ay olmadı gitmediğim doktor kalmadı herkes yaşın genç yeni evlisiniz deneyin biraz daha dedi. Psikolojim bozulmuştu artık tabi bu süreçte kilo almıştım boyum 1,70 kilom 88′di. İşe girdim kafa dağıtırım diye o zaman olur dediler. İlk aylar hep test yapardım sanki işe çocuğum olsun diye girmiş gibiydim. Sonra ben kilo vermeye başladım 77ye kadar düştüm ama artık gücüm ve psikolojim kalmamıştı çocuk düşünmek istemiyordum geçen ay tam da ayın 19una doktora randevu aldım tedaviye başlamak istiyordum artık ayın 15i de regl olmam lazımdı ve inan ekim ayında doğru düzgün bi birliktelik yaşamadık bile bu arada son 4 aydır reglilerim düzene girmişti ama umudum yoktu hiç rüyamda hamile olduğumu gördüm kalktım ağladım falan moralim bozuldu 2 gün gecikmem vardı ben yine başa döndüm sandım. Akşam bi umut dedim test yaptım pozitif çıktı hala şokundayim hala inanamıyorum. Biraz kilo biraz stres etkiliyor bu pcosu onlarla başa çıkabilirsen gerçekten başariyorsun. Bu 3 yılda ne ilaç kullandım ne vitamin hiç bi şey yapmadım inan ve öyle çok sağlıklı da beslenmem. Zaten evlendim abur cuburları yedim sağlıklı beslenmedim kilo aldım var olan bi sorunu gün yüzüne çıkardım. Şimdi çocuğum için dikkat ediyorum artık.
Dr4 4 kere hamile kaldım. Hepsi de ramazanda orucluyken oldu. 167 boy 53-56 kilo zayıf bir insanım. Eğer zayıfsanız ve pcos varsa hala hamile kalmakta zorlanıyorsanız eşinizde problem yoksa oruç deneyin. Bildiğimiz Ramazan orucu.. yumurtlama günlerinde 2 gün aralıklı birliktelik olmalı tabi.
Kubraa02 Bende vardı polikistik hatta geçmez yeniler dedi , evlenince geçeceğini diyorlardı lakin doktorum ilaç kullanmak istemedim , vitamin verdi , myfol o kadar iyiki kesinlikle kullanılmalı folik asit içeriyor ve gebe kalıyorsunuz arkadaşlar net
Seyma0323 Bende de PKOS var Glifor ve Pro women kullanarak hamile kaldım ama bunun yanında zayıfladım sağlıklı beslendim ve çok yürüyüş yaptım
m_Kubra_m TeoMom kaç kilo verdiniz aceba bende polokistikoverim var kilo vermem lazım hamile kalmam için
Gldnzylmz Bende pcosum hiç bişey yapmadım kullanmadımda şuan 7+5 haftalık gebeyim. Hatta gebe kalmadan önceki adetim bile kendi adetim değildi Tarlusalla olmuştum. Kilom falanda var 71 le gebe kaldım. Ama o ay kafam çok rahattı çok relaxtım onunda etkisi olabilir. Allah ol derse oluyo mucizelere inanın umudunuzu sakın kaybetmeyin
Gzdklnc20- D_aly stresim yok zaten 7 aylık evliyiz dah momofatlas34 fazla kilom yok 16.60 boy 59 kiloyum. Hatta doktor sen nasıl pcolusun dedi hiç pcolu gibi değilsin dedi ama işte bendeki belirtisi adet görmeye başladığım günden bu yana hep düzensiz. Evlenmeden öncesine kadar hep Diane35 kullandım. Evlendikten sonra onu bıraktım. 6 ay kendimiz denedik olmadı. 7.ayda doktora gittim dupbaston ve thancss verdi şuan 2 aydır bunları kullanıyorum bakalım. Hayırlısı ve nasip diyorum. Stres demiş çoğu arkadaş. Öyle stres de yapmıyorum. Zaten daha çok tazeyiz 7 aylık. Hayırlısı 🙏😊
Burcuger Gzdklnc20- merhaba canım bende pcosluyum ben eşime söyledim böyle bir riskim var diye olsun dedi. Evlendik ve çok kaygılıydı olmazsa diye ama oldu canım şuan hamileyim. Önemli olan kilo kontrolü ve adetin düzenli olması bunlar oluyorsa Rabbimde isterse olur. Zaten şuan herkes pcoslu Bnm çevremde çok var
sr00112 minikumutlar ben rahim filminden hemen sonra başladım kullanmaya 2. Kutuma yeni geçmiştim hamile olduğumu öğrendim pcos için çok iyi demişti doktorum yumurta kalitesini arttırıyor
Nazliiceyhan Gzdklnc20- 2 yumurtalığımda pcos ilk hamileliğimde vitaminlerim ve kan değerlerimi iyi tuttum şekeri glükozu çıkartıp sağlıklı kilo verdim ve tatile çıktım kafam tamamen boştu ki 8ayın sonunda hamile kaldım. Şuna 2 hamileliğim hiç beklemediğimiz sürpriz bi şekilde geldi ve yine kan değerlerim iyi kilo vermiş tatil sonrası aynı ay oldu sakın ümidinizi kesmeyin 👼🏻