Damlalokum Ozlemgln maşallah kiloları ve haftaları çok iyi doğmuşlar benim de tek dileğim öyle olmaları bende tek yumurta ikizleri bekliyorum henüz 10+2yiz bakalım sağlıkla gelirler inşallah 🙏
Damlalokum Ozlemgln tek yumurta ikizleriniz arasında bir zar oluşmuş muydu beni doktorum biraz korkuttu aralarında zar oluşması gerekiyor oluşmazsa riskli olabilir dedi kordon dolanma ihtimali olabiliyormuş 😔
Ozlemgln Damlalokum evet zar oluşmuştu 36 haftada dünyaya geldiler çok şükür kilolarıda iyiydi yani iki keseleri vardı tek kese içinde biraz riskli ama yinede sağlıkla dünyaya gelen bebekler var
Damlalokum [bilinmeyen] bende altıncı haftamda öğrendim canm alttan bakıldı o şekilde gördük çünkü çok küçükler başka türlü görünmüyor ilkten birinin kalbi henüz aymıyordu ikinci gittiğimde ikisinin minik kalplerini de duydum çok büyük bir mucize Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏
Kbrdrmr Merhaba kızlar bende 22+4 haftalık ikiz oğluşlarıma hamileyim hiç beklemedik anda kendiliğinden oldu hepimize allah yardımcısı olsun 🙏🤗
Twinssmomm Yarın sabah sezeryanla ikiz bebeklerimin doğumu var. Cumartesi kontrolüm ve akabinde tansiyonum yüksek çıkınca 35+3 te doktorum minnoşlarımı almamız gerektiğine karar verdi . Tüm anne adaylarının dualarını bekliyorum 🙏 İnşallah sağ salim bir doğum gerçekleşir ve doğum hikayemle yine sizlerle buluşurum 😉 Şimdiden Allaha emanet olun görüşmek dileğiyle kalın sağlıcakla ☺️🙋🏻👼👼
landarch81 Twinssmomm Hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Vakit bulabilirseniz doğum hikayenizi de okumak isteriz 😊
Kubraunlu Twinssmomm Allah ım sağ Salim sağlıklı kavuştursun sizleri inş 🤲🏻 Hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim
Damlalokum Ozlemgln bende doktorumu değiştirdim profesöre gidiyorum artık benimkilerin de arasında zar varmış çok şükür diğer doktor zarı kordon sanmış beni boşu boşuna korkutmuş