BarBeyzazer Allah analı babalı büyütsün biz de o haftalara gelebiliriz inşallah. 😊
İkiz bekleyen anneler toplanalım 😘😘❤️❤️
landarch81 Valla inşallah geliriz o zamanlara
landarch81 aşılama sonrası 2.tüp bebek
landarch81 test gününe kadar bi belirti oluyor mu siz farkettiniz mi
Slnbhs 23+6 çift yumurta ikizi iki oğlum olucak inşallah bemimde☺️ rahim agzını nasıl olcuyorlar benim kontrollerimde hiç bundan bahsedilmedi bana merak ettim
- Düzenlendi
Yelz_91 hayır belirti olmamıştı sadece son birkaç gün akıntım artmıştı. Ama regl öncesinde de olabildiği için kesin hamileyim diye düşünmemiştim açıkçası. İnşallah bu sefer tutar sizinki de. 😊
cherry6128 vajinal ultrason ile bakılıyor. Normal ultrasonda da görülüyor ama diğeri daha doğru ölçü veriyormuş. Özellikle ikiz gebeliklerde erken doğum olabileceği için bakılması gerektiğini tüp bebek doktorum özellikle belirtmişti.benim 15. Haftadan beri kontrol ediyor doktorum. çok şükür bir sıkıntı yok. Ama siz de doktorunuza sorun bence
landarch81 tesekkur ederim ☺️iki hafta sonra kontrolum var gidince sorucam kafama takıldı cunku yardımcı oldugunuz için tekrardan tesekkur ederım
landarch81 inş çok teşekkür ederim🙏🏻
Slnbhs ben de tam 25haftalık ikiz kızlarıma hamileyim tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım 24+4te rutin kontrolümüzde rahim ağzımın açıldığını bir kesenin dışarıya çıkmaya başladığını rahim ağzımın çok yumuşamış olduğunu öğrendim çok acil serklaja alındım üstelik grip de olmuştum.Artık doğuma kadar yatıcam sadece lavaboya kalkmama izin veriyorlar ne olur dua edin kızlarım daha dayansın kızlar çok üzüldüm çok ağladım çok ani oldu hiçbir belirti yoktu resmen doğuyorlardı o gün 😔Sizlere de tavsiyem doktorunuz ne derse desin iki haftadan uzun tutmayın kontrollerinizi her gittiğinizde rahim ağzı uzunluğunuzu ölçtürün ve sorun biz en başından beri iki haftaya bir gidiyoruz kontrole benim doktorum çok pimpirikli zaten devamlı da ölçtü rahim ağzı uzunluğunu rahmim taşımamış iki bebeği birden tek gebelikte bile olabilir demişti normal ve sık görülüyor ikiz gebeliklerde Rabbim hiçbirinize yaşatmasın 🙏🏻Kontrolü asla elden bırakmayın
Bende 32+2deyız kızlarımla ınsAllah hepımız saglıklı sıhhatlı alırız kucaklarımıza
Slnbhs bende ikiz bekliyorum 16+5 olduk 😊
Twinmomtobe canım geçmiş olsun hayırlısı ile sağlıkla kucağına alırsın inşallah kendini üzme stres yapma sakın onlar seninle birlikte olucak inşallah annesi
cherry6128 çok sağol canım inşallah dediğin gibi olur çok teşekkür ederiz 🙏🏻
Allah hem hamileliğinizde hemde sonrasında sabır versin zor valla. Doğurayım artık diye öldüm öldüm bittim şimdi de kendileriyle uğraşıyorum cadıların 😌 İkiz annesi olmak hiç kolay değil ama sabrınız olmasa allah size iki melek vermezdi ben böyle motive ettim hep kendimi geçinip gidiyoruz 4 aylık olmak üzereler ❤️ Darısı size inşallah ❤️
Herkes çok ileri haftalarda beni de araniza alın 6 haftalık çift yumurta ikizlerime hamileyim klomenle hamile kaldım kan sulandırıcı kullanıyorum öncesinde iki kaybim var
landarch81 o bana o olmuştu ama sonra anlaşılıyor 🤲
Twinmomtobe ben her hafta gidiyorum çünkü agrılarım oluyor hiç aksatmadan gidiyorum benim de her muayene de rahim ağzını ölçüyor ultrasonla
İyi akşamlar kızlar bende 31+5 ikiz kızlarıma hamileyim
Slnbhs evet sonradan baya belirginleşti zaten😊