İkiz bekleyen anneler toplanalım 😘😘❤️❤️
10 gün sonra
ymr doğum 37 de olacaktı ama bizimkiler sabırsız cıktı 35+2 de suyumun gelmesiyle acil sezeryana alındım
Bizde 32. Haftadayız. Dün kontrolüm vardı , rahim ağzım 17lere düşmüş doktorum her an doğum yapabilirsin dedi. Eğer beklerse oğluşlarım 5 aralıkta tekrar kontrolüm var o zamana kadar gelebilirsek zaten 5 aralıkta gün verecekmiş doktorum 😕
landarch81 mraba bisey sruccam biz 21 haftalgız 2 gündür kuyruk sokumum felaket ağryo sol ayagimla bastim mı resmen kivrliyorum sizde oldumu böyle bisey ?? 🤔
Bnde 29 hftalık olucm kızlar sezeryanda ıkız olması bıseyı degıstırıyormu yani zor anlamda soruyorum 🤷♀️ Amelıyatan korkuyorum bu arada bnde 2 haftada bır gıdıyorum her gıttıgımde nst cekılıyor ayrıca cıger gelıstırıcıde oluuorum
Minnak-123 hayır ben se olmadı hiç. Doktorunuza bir danışın bence üstüne basamayacak kadar acı veriyorsa
Bende ikiz Bebek bekliyorum tek yumurta ikizi 10+2 haftalığız çok merak ediyorum ilerleyen aylarda neler olacağını inşallah vakitli gelirler en azından 37 haftalık olmalarını diliyorum ama bakalım sağlıklı olsunlar sağlıklar doğsunlar inşallah 🙏
Ozlemgln maşallah kiloları ve haftaları çok iyi doğmuşlar benim de tek dileğim öyle olmaları bende tek yumurta ikizleri bekliyorum henüz 10+2yiz bakalım sağlıkla gelirler inşallah 🙏
Ozlemgln tek yumurta ikizleriniz arasında bir zar oluşmuş muydu beni doktorum biraz korkuttu aralarında zar oluşması gerekiyor oluşmazsa riskli olabilir dedi kordon dolanma ihtimali olabiliyormuş 😔
[bilinmeyen] bende altıncı haftamda öğrendim canm alttan bakıldı o şekilde gördük çünkü çok küçükler başka türlü görünmüyor ilkten birinin kalbi henüz aymıyordu ikinci gittiğimde ikisinin minik kalplerini de duydum çok büyük bir mucize Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏
cherry6128 bende 22+4 üm doktor ultrasonla bakıyor her gittiğimde de söylüyor bakıyor
Merhaba kızlar bende 22+4 haftalık ikiz oğluşlarıma hamileyim hiç beklemedik anda kendiliğinden oldu hepimize allah yardımcısı olsun 🙏🤗
- Düzenlendi
Kbrdrmrhaftaya kontrolum var sorucam acaba bakıp banamı soylemıyor normal diye
cherry6128 olabilir canım
Yarın sabah sezeryanla ikiz bebeklerimin doğumu var. Cumartesi kontrolüm ve akabinde tansiyonum yüksek çıkınca 35+3 te doktorum minnoşlarımı almamız gerektiğine karar verdi . Tüm anne adaylarının dualarını bekliyorum 🙏 İnşallah sağ salim bir doğum gerçekleşir ve doğum hikayemle yine sizlerle buluşurum 😉 Şimdiden Allaha emanet olun görüşmek dileğiyle kalın sağlıcakla ☺️🙋🏻👼👼
Twinssmomm Hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Vakit bulabilirseniz doğum hikayenizi de okumak isteriz 😊