Omerr_ Narinvan ben de daha bilmiyorum)) inşaALLAH bu ay öyrene bilirim. Kızım olsun çok isterim, ALLAH gönlümüzdekini nasib etsin
Citlembikk Semanur-51 nasıl belli ediyor mesela bilgi verir misin bana da fikir olsun 10. Haftadayım ☺️☺️
Semanur21 Nisa04 ne güzel ben yurtdışındayım burda 21 haftaya kadar anca söylüyorlar detaylıda tabi ben dayanamam özele gidecem 17 haftalıkkken
Minik_annee Semanur-51 özele gidiyorum aslında ama tahmin bile demiyorlar başka hastaneye gidicem sırf öğrenmek için🥺
Laliinnvanilya Narinvan 13 haftalık olduk çarşamba günü kontrole gıdıcez gösterirse öğrenicez inşallah çok heyecanlı :)
AdinsMom Narinvan yaa 12haftalığım tam akşam gidicem 22.00 gibi inşallah gözükür ben oğlan gibi hissediyorum inşallah görürüz çok mu erken yoksa
AdinsMom Narinvan ay inşallah ben 11+3 de pipi gördüm sanki ama devlet hastanesi söylemiyor cinsiyet maalesef hayırlısıyla sıpam gösterirse inşallah söylerim hemen 🥹💖💙
zeynepmom34 Alpinannesi__ inşallah canım bide eşimin doğum günü bazen diyorum oğlunu hediye veriyorum artık 1 taşla 2 kuş aynı anda yaparım doğum günlerini 😂😂😂👼🏻👼🏻😘🤲🤲
AdinsMom zeynepmom34 kızmış bebişim öyle dedi doktorumuz 25 dakika baktı inşallah değişmez bakalım hayırlısı 💕💖🥹