zeynepmom34 Alpinannesi__ inşallah canım bide eşimin doğum günü bazen diyorum oğlunu hediye veriyorum artık 1 taşla 2 kuş aynı anda yaparım doğum günlerini 😂😂😂👼🏻👼🏻😘🤲🤲
Alpinannesi__ zeynepmom34 çok iyi fikir ☺️ 40.haftamız 3 Mayıs’a geliyor bizimde ama o kadar bekler mi oğluşlar emin değilim 😌
arzuqrbn 9+6da gittiğimde erkek bebeğe benziyor demişti ikili test için 12+4te gittiğimde kesin olarak erkek dedi Sanırım erkek bebişler daha çabuk görülüyor 💙oğluşum yormadı hemen gösterdi kendini
Mirolata Narinvan 10+1 günlüğüz doktor erkek gibi dedi ama bi kaç haftaya tam netleşir sen yinede kimseye birşey söyleme dedi 😂
Alpinannesi__ zeynepmom34 evet öyle görünüyor ben hamile kaldığımı öğrendiğim ilk an erkek dedim zaten hep erkek hissediyordum 🤩
arzuqrbn zeynepmom34 ben de aynı şekilde hep kız hissediyordum eşim de kız bebekleri çok sevdiği için inşallah kız olur sonra erkek kardeşi gelir diyordu ama hayırlısı böyleymiş demek ki Şimdi eşimle bir birimizi teselli ediyoruz ne güzel bak kızımızın abisi olacak diye 😄 oğlumuza hemen adapte olduk isim arıyoruz şimdiden
zeynepmom34 Alpinannesi__ evet erken hissettim doktorum normal dedi şuanda yataken falan hissediyorum ilklerde kaymaydı şimdi biraz daha iyi hissediyorum
arzuqrbn Alpinannesi__ maalesef daha hiç hissetmiyorum ilk hamilelikte 20. haftalara kadar çıkabiliyormuş hissetme durumu sabırsızlıkla bekliyorum bebişimin tekmelerini
Gizemgksnmz Narinvan benim doğum Mayıs 2 gözüküyor ama doktorum 2 hafta erken yada 2 hafta geç olabilir dedi .cinsiyetede iki farklı doktora gittim ikiside erkek dedi💙