sonnenschein Narinvan 3 hafta sonra söylerim dedi Doktorum bu hafta gittiğimde bakalım heyecanla bekliyoruz 🥰
Gmzekerr Narinvan bana da Mayıs sonu olur dediler doğum 26 Mayıs gibi ama haftaya gideceğim belki cinsiyeti söylerler
Narinvan Semanur21 özel hastaneler söylüyor 12.haftada benim diğer çocuklarımda söyledikleri gibi oldu
Nisa04 Semanur21 aslında doktorlar kesenin durumuna ve kalp atışına göre biliyormuş.ben daha 8 haftalıkken kız demişti ve öylede çıktı.
Semanur21 Nisa04 ne güzel ben yurtdışındayım burda 21 haftaya kadar anca söylüyorlar detaylıda tabi ben dayanamam özele gidecem 17 haftalıkkken
Semanur-51 Minik_annee ben 13+3 de öğrenmiştim canım cinsiyeti özeller söyler bence meraktan özele gitmiştim 😀bide benimki erkek erkek çocuğu çabuk belli olur derler ya onun için bilemiycem
Citlembikk Semanur-51 nasıl belli ediyor mesela bilgi verir misin bana da fikir olsun 10. Haftadayım ☺️☺️
Minik_annee Semanur-51 özele gidiyorum aslında ama tahmin bile demiyorlar başka hastaneye gidicem sırf öğrenmek için🥺