Aycicegim6442 Karman34 ben 18+5 hala hissetmedim ilk gebeligim birazda kilom var ondan sanırım normal diye düsünüyorum
Karman34 Aycicegim6442 bence kilo değilde karın kası ilk gebeliklerde çok sert oluyormuş ondan olabilir 😍
Karman34 Cnsu54 karın kası bunlar hep ah o güzel göbüşlerimizin bu kadar sert olmasının sonucunun bu olacağını bilemezdik 😂🫣 22-23. Hafta hisseden var fiziksel pek çok şey etkileyebiliyor süreci ki bence her bebekte de farklı
Karman34 Boncukveannsi herkesin farklı işte ayyy o hissettiğiniz anki duyguyu merak ediyorum nasılda sabırla beklemişsinizdir 😍
Oznur-aytac04 Boncukveannsi ben şuan 24+2 deyim dışardan görünmüyor arada bir az bir şekilde hissediyorum normal mi acaba bazıları 25 ten sonra diyor ama insan merak ediyor tedirgin oluyor
efeninannesiii_ Karman34 yaa inşallah. Ben hissettim o gün ama sonra 2 gündür hiç hissedemiyorum inan bu daha kötüymüş merak ediyorum deli gibi artık
Karman34 efeninannesiii_ çikolata en güzel çözüm diye düşünüyorum bu konuda ultrasonda çok şahit oldum çünkü tatlı direk etkiliyor 😂🫣
Fadimegll321 efeninannesiii_ ya bende 2 günde 1 hissediyor gibiyim 17. Haftaya gireceğiz yarın 16 da hisseder gibi oldum 😅 emin de değilim