Karman34 Ersagununannesi haklısınız onlar işlerini biliyor 😂 inşallah rabbim sağlık versin canı yerinde olsunda hiç hissetmemeyede razıyım 🥹
Beybix gozdetrhn seğirme denilen şey nasıl bir şey gaz hareketinden farkı ne herkes bunu soruyor söylüyor ama ben ayırt edemiyorum 😔
gozdetrhn Beybix benim göbek deliğimin altında sağda solda nabız atıyor. yani şahdamarınızın orda attığını düşünün öyle
2kidsmom_ Beybix göz seğirmesi gibi alt karnınız seğiriyor. İlk defa hissettiğimde baloncuk patlaması gibi pıt pıt. Yani bende bu kadar erken olmasına şaşkınım
Prenses34_annesi Karman34 18-19 haftalarda hissetmeye başladım 20 den sonraki haftalarımda daha da netleşti 26.haftama yeni girdim şuan ilk gebeliğim 🥰
Karman34 Prenses34_annesi maşallah bebişe rabbim onu korusun 🙏🏻 İnşallah bende umudumu 18-19 a bağladım biran önce gelsin o günler 😂
Aselsmoms Karman34 ay bende öyle her hafta gel dese giderim 😅 inşaAllah sağlıkla alırsın kucağına canım 😍🌸
Zehradgdrn Karman34 17. Haftada hissettim ilk defa sanki parmakla dokunuluyor gibi özellikle sırt üstü yatarken uyarı niteliğinde 😀 çok şükür 19dayim hergun mutlaka hissediyorum zayıf kadınlar daha erken hisseder dedi doktorum