Karman34 Boncukveannsi herkesin farklı işte ayyy o hissettiğiniz anki duyguyu merak ediyorum nasılda sabırla beklemişsinizdir 😍
Karman34 efeninannesiii_ çikolata en güzel çözüm diye düşünüyorum bu konuda ultrasonda çok şahit oldum çünkü tatlı direk etkiliyor 😂🫣
yanealakanealakaa Karman34 hiç hiç korkmayın, erken daha ben de o zaman hissettim ama o an anlamadım bi anda başladı sık sık tekmelemeye o zaman anladım ki ilk hissettiğimde meğer tekmelemiş
Karman34 yanealakanealakaa ayyy ne güzel inşallah benimde başlar Allah’ın izniyle çok teşekkür ederim 🙏🏻🥹
aynrgcr Haftada hissetmiştim bende. Böyle kelebek çırpınması gibiydi ilk. Sonra yumuşak yumuşak tekme atardı. Şimdi ise 30 haftalık olduk çok şükür 🙏🏻 o minik ayaklarını öpmek için gün sayıyorum 🥰
Karman34 efeninannesiii_ anaa ben ne zaman tatlı yemeden gitsem uyuyor veya çok sakin oluyor ne zaman tatlı yesem deymeyin keyfine sanki lunaparkta bacaklarını kasıp kendini kese içinde yukarı atıyor 😂😂
efeninannesiii_ Karman34 ya rahim göbek deliğine kadar büyümüş ama sıpa kasıktan yukarı çıkmıyor keyfi olmadan 😂😂 o kadar alan yaratıp neden kasıkta durursun dimi 😂😂
Karman34 efeninannesiii_ ayy inanırım annemde halamda kasıkta taşıdı doğuma kadar bendede ailede olduğu için çıkmayabilir dedi doktor 😂😂 o orda mutlu annesi sağlıklı olsunda her yerde taşımaya razıyız tabi yukarı doğru atsa kendisini herkes için daha iyi olacakta atar atar 😂😂