aybarsaybuke Deletedmom_85 ayın 18 inde yaparım bende cuma günü. Madem cuma iğne olduk cumada sonucu öğrenelim. Doktorum bana yalancı pozitiflik diye bisey yok dedi sasırdım ben ya
aybarsaybuke Deletedmom_85 doktorum öyle dedi ve gittiğim doktor yaklasık 30 yıllık doktor ve bulundugum bölgede hastanelerde bile olmayan ultrason cihazına sahip ve aşılamayı ilk yapan doktorlardan . Hani cokta güveniyorum
Deletedmom_85 aybarsaybuke anladım canım sen bilirsin. Yalancı pozitif çıkarsa mahzun olma diye dedim 🫤
Mamacita1 Deletedmom_85 Her zaman dualarımdasın 🫶🏻🙏🏻 Tutar tutar sen yeter ki içini ferah tut hep olumlu düşün 😘🌸
aybarsaybuke Deletedmom_85 zaten 14 günden aşağı yapmayı dusunmuyorum sonrası yalancı olmaz varsada öyle bisey
Deletedmom_85 Aselyusra canım ben bugün vuruldum iğneyi ama ilişki yarın olacak onun için yarından itibaren sayacağım. Çünkü çatlama asıl yarın olacak sen aşılama olduğun günden itibaren sayacaksın canım. İğne etkisi de 12-14 günlerde yavaş yavaş geçiyor diyorlar
Aselyusra Deletedmom_85 o zaman ben aslında beklenen adet günü anca test yapmam lazım çünkü zaten iğnenin etkisi anca geçecek. Boşuna yanıltmasın
Bfduam Deletedmom_85 canım benim ya❤ Iadei ziyaret:) geldim ama iğnesiz olur mu:) Yunurtlama 2, çatlama 3 ünde.
Deletedmom_85 Bfduam olur olur olmaz mı😅 kız iğne daha garanti aslında. Diğer ay iğne deneyin bence 🥲