Tolga61 Deletedmom_85 aminn canım uzeulmek değil de hayal kırıklığı diyelim, Allah’ın vardır bir bildiği diyorum 🙏
Tweety3437 Deletedmom_85 24 ekimde oldum çatlama iğnesi ilk defa oldum kaşımı 15 de regıl zamanım bakalım nasip bekliyoruz 🤗 Rabbım hayırlı zamanda hayırlısıyla herkese versin insallah
Deletedmom_85 Tweety3437 14 gün doluyor ama canım ayın 7-8 i gibi nasıl 15 i adet zamanın 🤔 amin inşallah 💜
Aselyusra Tweety3437 benim de normalde 15 Kasım adetim ben de 24 ekimde vuruldum iğneyi ama adet tarihi değişmiş oluyormuş. İğneden 14 gün sorna adet gelirmiş
Aselyusra Tweety3437 benim de ama progestan kullanıyorum akıntı onun erimesi diye düşündüm. Siz de kullanıyor musunuz fitil
Tweety3437 Aselyusra yok kullanmıyorum 2 gündür oluyor ara ara anlamadım bende bir ara kullandım progestan o sıra oluyordu ama bırakalı 1 ay felan oldu
Tweety3437 Bfduam Bana onu doktor bıraktırdı bayağı oldu 1 ay gibi felan zaman oldu şuanda kullanmıyorum onu şuanda vitamin kullanıyorum
Aselyusra Bfduam evet evet baya saatb aşı çamaşır değiştirsem yeri. Hatta ilk fitil den sorna o beyaz akıntı ile birlikte su gibi iniyor çamaşır dan eşofmanıma geçtiği oldu kaç kere koştur koştur değiştirdim. Günlük pedden taşıyor. Ama o krem gibi beyaz şey zaten hep var ben onu eriyen fitil diye yorumladım hep. Vücut onu atmak için akımtıyı artırdı dedim hep
Tweety3437 Aselyusra Aynen o fitili kullandın mı bende de oluyordu ama şuan fitil kullanmıyorum O ilacıda Rahim duvarında incelme varmış onun için vermisti
Bfduam Aselyusra benim o kadar olmuyor akıntıda, yunurtlamadan beri sürekli midem bulanıyor, halsizim, fitil bunu yapıyor mu?
Tweety3437 İnşallah akıntı sürekli olmuyor zaten akşam geliyor bi kere bir daha gelmiyor böyle Krema gibi iki parmak boyutunda geliyor bakalım bekliyorum 2,3 gün geçsin test yapicam bakalım
Aselyusra Bfduam bilmiyorum ki ben bulantıyı sadece dün yaşadım ilk def abugğn de dün ki bulantı nın sersemliği var