Aysel_krdg Deletedmom_85 iğnenin etkisi için iğne vurulduğu günden baz al gebelik içinde ilişiye başladığın günü baz alarak hesapla ben öyle yapıyorum şu an iğnenin 13. Günü ilişkinin 12. Günü
Deletedmom_85 Aysel_krdg adeti hesaplamak için merak ettim kuzum. O zaman yarından itibaren saymaya başlıyım.14.gün regl günü oluyor o zaman
Deletedmom_85 Aysel_krdg ah ah bu testler de yanıltıyor adamı 😏 inşallah olmazsın 1-2 gün daha bekle bakalım adet yoksa tekrar yaparsın canım
Melikesrp Deletedmom_85 Evet geçen sene kimyasal gebelik geçirdikten sonra korunmamamıza rağmen olmadı, 1 seneyi geçince doktor da çatlatma iğnesi vurmak istedi. Benim kasıklarım ve ara sıra mide bulantım oluyor o da iğneden diye düşünüyorum
aybarsaybuke Deletedmom_85 burdan okuduğum kadarıyla çatlatma gününden sayıyorlar ama ben yarını 1 diye sayarım sonucta hemen bugun döllenme olmaz
Zuzu6901 Sinem044 hadi inşallah tutunur bebisiniz 🤗 ben hiç yormadim kendimi kuzu. Hep uzandım o sürede hep. Havuç yedim incir yedim ama aşırı değil ara ara. Rabbim de nasip etti çok şükrü 🤲🌺 darısı isteyen tüm annelerimize olsunn inşallah
Deletedmom_85 aybarsaybuke ay bi heyecanlandım sen öyle sorunca kız🥹😅 cuma günü olmazsam pazar yaparım diyorum yalancı pozitif ve negatif görmemek için. Sen ?
Mamacita1 Deletedmom_85 Ayyy inşallah tutar canısı 🙏🏻🥰 Çok sevindim senin adına Allah’ım inşallah en yakın zamanda olumlu sonuç olmayı nasip eder umarım 🫶🏻💖🌸
Deletedmom_85 Mamacita1 canımsınnnnnnnnnnn❤️❤️ İnşallah kuzum benim dualarından eksik etme inşallah tutar be yaa😘😅
Mamacita1 Deletedmom_85 Her zaman dualarımdasın 🫶🏻🙏🏻 Tutar tutar sen yeter ki içini ferah tut hep olumlu düşün 😘🌸
aybarsaybuke Deletedmom_85 ayın 18 inde yaparım bende cuma günü. Madem cuma iğne olduk cumada sonucu öğrenelim. Doktorum bana yalancı pozitiflik diye bisey yok dedi sasırdım ben ya
Aselyusra Ay kıslar bütün yorumları okudum 😊 çatlatma iğnesi olduğu günden mi 14 gün sonra adet bekliyoruz yoksa ben aşılama oldum çatlatmadan sorna değil aşılamadan sonra mı 14 gün saycam.
Deletedmom_85 Aselyusra canım ben bugün vuruldum iğneyi ama ilişki yarın olacak onun için yarından itibaren sayacağım. Çünkü çatlama asıl yarın olacak sen aşılama olduğun günden itibaren sayacaksın canım. İğne etkisi de 12-14 günlerde yavaş yavaş geçiyor diyorlar
Tolga61 Deletedmom_85 bende 19 unda igne olmustum, 14. Günde adet olmadım, bugün kahverengi lekelenme oldu ama testte bişey yok 🤔