Mucizebeklerkennn Soooon 14 gün 🥰🥰🥰 bugünlere gelebilmek görebilmek hayal gibiydi . Daha hala sezeryan mi olacak belli değil . Herkese hayırlı doğumlar versin rabbim inşallah
Nurinan Yisenturk an itibariyle 23 günümüz kaldı 😂 aşırı heyecanlıyım günlük bel ağrısı ve adet sancısı gibi ağrılarım dışında degisik bir ağrım yok sadece bu aralar çok halsiz hissediyorum kendimi🤦🏻♀️ bu aralar korkum da olmaya başladı hem dogm korkusu hemde doguramayacagm diye degisik duygular içerisindeyim 😂 allahim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin 🤲🏻🌸
Sumeyye_topal Thaaa bende farksızım oturamıyorum belimın agrısı dırek vuruyor uyku uyuyormuyum bilmiyorum hep uyanıyorum rahat uyuyamıyorum yürürken hemen yoruluyorum
hulyaca Durucums yaa aynıyız. inşallah ikimizin de öyle olur 🤲🏻 🥰🥰 sağlıcakla gelsin minikler 😍😍 yarın randevu da ne diyecek doktor onu merak ediyorum ben de ☺️
damiiss Yisenturk son 30 güne girdikkk 🥲🥲 aşırı heyecanlı, stresli, meraklı, coşkulu, endişeliyimmm duygu karmaşası içinde savruluyorum 😍😂🤰